Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teolog5

oblałam wczoraj egzamin na prawko

Polecane posty

Gość to ja ja
.a które to podejście?

tak pierwszy, ale odrazu plac zawaliłam,nic nie kumam łuku

nawet za bardzo się nie przejełam, wiedziałam, że zawale łuk, bo mi do początku nie szedł, kasy mi najbardziej szkoda i zaczynam się martwić czy kiedykolwiek mi ten łuk wyjdzie

ale masz już prawko?? egzaminator był super,myślałam że jest poprawka,ale widocznie przy zwaleniu pachołka nie ma :(

mój był super, już pokazując światła pomyliłam się i jakby chciał to by mnie obsadził już za to,ale tylko powiedział mi znacząco że sie pomyliłam, to ja szybciutko poprawka,a egzaminator uśmiech :) ale wcale nie powiedziałabym, że teraz jest łatwiej zdać, przynajmniej nie w Suwałkach

Gość alicjabez icja
Lusesita de Milagros Dolores mylisz sie,teraz jest trudniej niz np.przed wprowadzeniem egzaminow w miastach wojewodzkich.

Gość pytanie z innej beczki
Doszly mnie sluchy, ze ma byc zlikwidowany plac a cwiczenia maja byc wykonywane tylko w ruchu miejskim. Prawda to? Nie wiem, bo jestem za granica, a po przyjezdzie bede probowac po raz 3.

nie słyszałam o tym, natomiast coś tam słyszałam, że ma też być jazda poza miastem, niby 15 minut, ale nie wiem czy to prawda

kurcze popatrzyłam wczoraj jak oblewają to szok normalnie, 5 osób oblało bo nie pokazali sygnału dźwiękowego

Bo gadalam z jednym takim gostkiem i cos opowiadal, ze cofanie na luku w praktyce jest po prostu zabronione i dlatego wszelkie cwiczenia maja odbywac sie na miescie, zeby byly to sytuacje realne, a nie takie naciagane...Ciekawe czy to prawda i czy to lepiej czy gorzej dla nas...

ja bym wolała żeby nie było placu,ale to chyba niemożliwe żeby go znieśli

SPRAWDZONY SPOSÓB: 2 słupek w połowie tylniej szyby 3/4 obrotu kierownicy, 3 na końcu tylniej szyby 1/4 obrotu.

ale co zrobić żeby zdać ten cholerny łuk????????????

nawet nie zauważyłam wczoraj że pachołek leży, patrze ze egzaminator krzyczy stop, myśle czego chce, patrze a on słupek podnosi

ja się nauczyłam tak: widzisz drugi słupek w połowie przedniej szyby.. robisz pełny obrót kierownicą, patrzysz w tył i jak widzisz słupek na środku szyby to odkręcasz kierownicę

najbardziej to zdziwiło mnie to że mój instruktor uczył mnie cofać na łuku na lusterkach, ja wczoraj zachodzę, a egzaminator mówi, że proszę cofać patrząc na szybę, no i szok

hehe ja tam na slupki bym nie liczyla ja sie nauczylam na uno ( 10 lat temu to bylo) i postawili mi jakies ionne uno na egzaminie i szybki byly inaczej ustawione po porostu zgupialam i niw mialam pojecia jak parkowac oczywiscie oblalam a parkowac bokiem do tej pory nie umiem hehe znaczy umiem pol roku bo czesto parkuje a potem mam przewrwe i znow mi nie wychodzi jak ja nie lubie parkowac:(

I patrzcie do czego to prowadzi. Taki kursant nadal nie potrafi jezdzic, tylko wykonywac manewr wg. jakichs glupich instrukcji, ze trzeci slupek w prawej tylnej szybie itp. Co to ma wspolnego z umiejetnym prowadzeniem pytam sie. Paranoja.