Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7337

SZOK po miesiącu diety!!

Polecane posty

Gość 7337

od stycznia tego roku przez pierwsze 2 tyg stosowalam diete do 1200-1300 kcal, nastepnie przeszlam na 1 fazę South Beach az do dzisiaj, kiedy to mialam sie zwazyc po miesiacu i co... zobaczylam wage taka sama jak 1 stycznia 2oo8! jestem zalamana.. naprawde sie pilnowalam, jedynie co moglam zboczyc z 1 fazy to bylo jablko raz na uczelni :( nie wiem co mam robic! mam dosc juz diet i odchudzania, skoro odmawiam sobie jedzenia a waga ani drgnie :( poradzcie cos! ;(

Gość a ćwiczyłaś
jedz mniej i ćwicz

Gość a co ty myslisz ze sama
dieta cos wkorasz? cwicz, biegaj, skacz na skakance. do tego potrzebny jest RUCH

Gość mam dosc juz diety
wez mnie nie przerazaj, ja jestem zalamana ze przez tydzien nic nie drgnelo. jesli mam sie odchudzac na darmo to pierdziele i zaczynam zbierac na odsysanie tluszczu

Pomyśl ile przytyłabyś gdybyś jadła normalnie :P

Gość Harrry Potter
Basiu ty na dietach?

dieta nialaczenia jesz wsio a nie laczysz .. ja schudlam 30 kilo :D w 4 miesiace i oczywiscie cwiczeniaaaaaaa

Gość Shilpa
Jest kilka wytłumaczeń. Być może źle oceniasz kalorie i tak naprawdę jadłaś ich więcej niż myślisz. Jeśli nie ćwiczysz i jesteś osobą mało aktywną, to Twoje zapotrzebowanie na kalorie może być w rejonie 1500 kcal. Może masz również spowolniony metabolizm, jeśli np jadasz mało posiłków dziennie, albo już się przedtem odchudzałaś. A tak poza tym, to SB to moim zdaniem ściema. Działa na może co trzecią osobę, a na osoby, które nie mają nadwagi nie działa praktycznie wcale. Jasne, jest masa osób które twierdzić będą że na pierwszej fazie pogubiły Bóg wie ile kilogramów, ale to nie jest reguła i nie na każdego działa. Na Twoim miejscu dołączyłabym więcej aktywności fizycznej, ale nie jakieś tam brzuszki czy 20 minut gimnastyki w domu, tylko prawdziwy wycisk: bieganie, basen, aerobik z trenerem, itp.

Gość taaa schudłaś
shilpa ma rację,na moją siorę SB w ogole nie podziałało,to sciema

Gość DO PESTKI
wrzuć jadłospisa tygodniowego

Gość kokosiczka
czy taki pas wyszczuplajacy daje efekty i czy moge sie posmarowac balsamem ujedrniajacym, nalozyc go i biegac. czy lepiej nie smarowac?http://www.sportowo.pl/main/i,i,304,pas-wyszczuplajacy.html

Gość laysik
pestka nie chrzan ze jadlas wszystko i w kazdej ilosci, bo aby schudnac 30kg w 4 miesiace trzeba jesc max 1000kcal, chyba ze dziennie uprawialabys niesamowite ilosci sportu

Gość a niech pyta
Pestka daj to swoje menu na kilka dni,bo az się wierzyc nie chce

głodzenie się nie jest dobrym sposobem na utratę kilogramów, w przyzłości mozesz mieć bowiem problewmy z przemianą materii. Aczkolwiek nie sądzę, żeby zmniejszenie dawki spożywanych pokramów wraz z intensywnym wysiłkiem fizycznym były nie adekwatne. A więc staraj się nie głodzić (czyt, jeść mniej) i ćwiczyć! Powodzenia!

Gość Nelly17
Ja słyszałam że im więcej diet stosujesz, tym ciężej ci spalać kg .... Moim zdaniem nie ma sensu się głodzić, sama nie raz to robiłam, ale wiem sama po sobie że nic ci to nie da .... (tzn da .... anoreksja ;/) Nie polecam ..... Za to mogę ci powiedzieć, że ja najlepiej schudłam po diecie 1000 kcal :) Jadłam co chciała, nawet czasem coś słodkiego, ale biegałam z kalkulatorem i liczyłam każda kcal ... nie jadłam nic po 18, piłam 2l wody i koktajl który ma 100 kcal, a po którym w ogóle nie chciało mi się jeść :) Schudłam ok 5 kg w miesiąc i jestem z tego dumna ;) Teraz obecnie jestem na diecie 600 kcal ... i te same zasady, tyle że nie pije 2l a 5l wody xD Bardziej ekstremalnie xD :P :):)

Gość madzia..........
a ile wazysz?

Gość 7337
hmmm może fajtycznie za mało się ruszałam :( ale dieta myśle, że była ok.. jadlam 5 małych posiłków dziennie, jesli chodzi o South Beach to tylko te dozwolone... ale może jadlam za duzo nabiału, a podobno wtedy sie nie chudnie... fakt faktem mogło byc wiele przyczyn ale mimo wszystko bylam bardzo zaskoczona bo NIC nie drgnęło w dół :( NIC! nawet 0,5 kg ;o od jutra zaczynam 1000-1200 kcal kończe z różnymi dietami, które niekoniecznie muszą działać na wszystkich! tylko wiecie co jest dziwnego w tym wszystkim? mam ksiazke South Beach, w ktorej pisze, że aby schudnąć na tej diecie nie trzeba ćwiczyć.. nie robiłam tego tylko ze względu na wypełniony miesiąc praca i obowiązkami.. teraz będe się starała przynajmniej godzine co drugi dzień przeznaczyć na aktywność fizyczna.. 3majcie kciuki! ;) i dziekuje za rady! :)

Gość 7337
ważę 78 kg przy 176 cm wzrostu :(

Gość wioluszka1w
jak wyglada twoja dieta1000 kalori

Gość leau1
7337 to naprawde bardzo dziwne, bo nawet gdybys caly dzien siedziala w domu powinnas troche schudnac. Jak sie odzywialas przed dieta? Mialas ciagle wahania wagi?? Mozliwe ze Twoj organizm sie strasznie rozregulowal i dlatego nie schudlas.

Gość 7337
leau1 bylam na kilku dietach ale w dosc dlugich po sobie okresach czasu... co jeszcze dziwnego zauwazylam to to, ze biodra mi troszke zmalaly ALE tak jakby wypuklil mi sie brzuch... jest on tak jakby wydety.... moze faktycznie za czesto ten nabial jadlam??? naprawde sie dziwie,bo jakies 2 lata temu w wakacje rowniez bylam na south beach i schudlam wtedy dosc sporo :(

Gość nieraz
jest tak że organizm musi się przyzwyczaić do nowego stylu życia nie poddawaj się tylko dołącz ćwiczeia a efekty na pewno będą poczekaj jeszcze trochę waga na pewno ruszy się

Gość nja
nie przejmuj sie ja na poczatku roku wazylam 65,4 kg zaczelam byc na 13 stce wytrz 10 dni pozniej 2 tyg nic a pozneij bylam 3 dni i efekt jes taki ze waze wiecej teraz heheh o 2 lub 3 kg porazka jakas taka aura jest zla czy cos heheh

ja jestem na 3 dniu diety, ale zaczelam to calkiem inaczej postrzegac. jem bardzo malutko, i strasznie szybko przeszla mi ochota na slodycze i wszystko co do tej pory jadlam. jak narazie to efekt jest tylko taki ze czuje sie lepiej, juz nie chodze z napchanym brzuchem caly dzien:) ale wiem, ze nawwet jesli nie schudne to i tak sie nie poddam, bo za duzo razy juz mi sie to zdarzalo... chce wytrwac do mojej wymarzonej figury :)

Gość 7337
basiuczekk ja rowniez sie nie poddam :) tylko kurcze przykro jest, gdy nie widzisz zadnych efektow kiedy starasz sie tak dlugo... :o

Gość wiolkaaa
musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo organizm sie broni przed utrata kg ruszy sie waga przejdz na 2 faze sb i cwicz

wlasnie 7337 nie wolno sie poddawac bo jak sie poddasz to kiedys i tak znow chcialabys zaczac... wszystko przyjdzie z czasem:):) ja jestem na kafe regularnie wiec bedziemy sie wspierac:P

Gość 7337
basiuczekk ok.. moze faktycznie bedzie lepiej jak powspieramy sie nawzajem.. ;) a Ty z jakiej wagi starujesz i ile masz do zrzucenia? ja 78kg/176cm - chcę osiągnąć 65kg..

Gość rampolo231
Ja ważąc 102kg 168cm myślałam że nie uda mi się schudnąć a jak uda to zaraz znowu przytyję ale tym razem efekt mam do dnia dzisiejszego;) waga aktualna 70kg utrzymuję mi się już przez 1,5 roku;) ale to zasługa African Mango http://szczupla-kobieta.pl to on zahamował moje łaknienie co było naprawdę trudne ale udało się;)