Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akakii

jak ona mogla ukonczyc dwuletnie studium... TIPSY

Polecane posty

Gość ahhahaha
"Jeszcze jedna rzecz ze dziewczyny po kursie czesto nie mysli tak bardzo o zdrowiu swoim i dziewczyny, ktorej przedluza paznokcie a dziewczyna bez kursu wlasnie z racji tego faktu o wiele bardziej sie tym interesuje i stara sie wszystko odkazac i dbac o higiene." co za BRDENIE, że niby te po kursach, warsztatach, doszkoleniach nie myslą o zdrowiu klientek?! przestan pisac takie glupoty bo az mi sie słabo robi :o🖐️

Gość buahahaha
czytania ze zrozumieniem ucza w podstawowce kobieto!!!! Wroc na droge edukacji i jak nauczysz sie odpowiednio interpretowac tekst oraz konwersowac to daj znac. Btw. Nie napisalam ze nie mysla o zdrowiu wogole.

Gość ananana
Dziewczyny! Tworzycie te tematy żeby się kłócić? Bo takie mam wrażenie! Jedna z forumowiczek napisała, że wszystko jest kwestią talentu i ja się z nią zgadzam. Ja mam zestaw z allegro, za 184zł. dokładnie, robie tipsy może z pół roku, nie biorę za to pieniędzy - nawet za materiał i moja przyjaciółka np.zrezygnowała z usług Pani w salonie, bo stwierdziła, że różnicy nie widzi, a tamta też od niej zdecydowanie zdziera (i nie piszcie, że nie ma kasy - dlatego to robi. Ona ma własną firmę i sporo pieniędzy, jest elegancka i zadbana)... Panie po kursie też partaczą robotę, a do tego nie chrzańcie, że sam materiał i robocizna kosztują tyle, że tipsów się nie da zrobić za 50zł. Totalna bzdura. Po prostu zawodowe stylistki trzęsą się o klientki - stąd ten jad w ich wypowiedziach ;)

Gość buahahaha
ananana jak najbardziej Cie popieram!