Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna**

polsat cyfrowy, cyfra plus czy n? kto ma i poleca?

Polecane posty

Gość czarna**

ja mam cyfre i zastanawiam sie nad zmiana jednak w polsacie nie maja ani planete ani national geographic- wiecie moze czy mozna to dokupic do pakietu np familijnego? na str nie znalazlam a jak zadzwonilam to mi z tasmy panienka klepie w kolko to samo

Gość czarna**
no tak, ale dlaczego? mi np zalezy na takich kanalach jak planete a tam nie widze.. co do cyfry to ma takie plusy jak np bilety do kina za punkty ( przy koszcie mc ok 50 zl) - co miesiac 2 bilety- biore dla mojej corki- a to w przypadku multikina koszt 30-34 zl

Gość Rybula
Zdecydowanie polecam telewizjie N !!!!!!!! Jakosc ogladaniaprzebuija wszystko.Mozna nagrywać filmy,przewijac reklamy zrobic stop klatke jak np . masz telefon naciskasz stop aaaa pózniej ogladasz -POLECAM WARTO!!!!!!Tylko trzeba miec odpowiedni telewizor/

Ja zainwestowałam w multmiedia. Mi tez właśnie zalezało na planete, piekny obraz w HD i dźwiek. Śmiało moge polecić i nawet nie drogo:)

Gość coleta
ja wlasnie tez mam zamiar zakupic sobie telewizje, chcialam n, ale nie ma tam zbyt duzo programow typu planete itd, polsat tez odpada, wiec chyba zdecyduje sie na cyfre, tam jest wlasnie planete, kilka discovery, travel.

Gość Gruby Franek
cyfra+ najwiecej programów z filmamy na nago jest

Gość Bucorek
Planete zdecydownie, w sumie nie taka droga a masa do ogladania. Dostalem pakiet od panny i chyba za to ja kocham, bo wszystko rozumie i wie o co mi chodzi w prezentach:)

cyfre polecam mają dobre promocje teraz polsatu nie poleca moja znajoma - pracuje tam i wie jak traktują ludzi - złodzieje

Jordan ja też pracuję w polsacie i nie wiem nic o złym traktowaniu ludzi. Nie znam oferty cyfry ale wiem ze N nie ma polsatów, jeśli komuś to nie przeszkadza to N. chociaż mam masę klientów którzy rezygnują z cyfry

Gość blume123
ja mam polsat,jestem zadowolona.I polsat nierobil problemow jak inne telewizje.

Gość coleta
moj znajomy ma polsat i wlasnie tez nie jest do konca zadowolony. no najbardziej mi zalezy na tych roznych przyrodniczych programach, bede musiala przejzec jeszcze ceny pakietow.

My z polsatem mieliśmy tyle problemów, że szok. Zawsze jak dzwonim w jakiejś sprawie, to mówią, że jestem np na 35 miejscu na liście oczekujących na połączenie. Zwiększają abonament bez uprzedzenia, jak chcesz cokolwiek zrobić, to zawsze są problemy. Bardzo często niektóre programy (podstawowe) znikaja i jest komuniakat brak sygnału, potem trzeba ddzwonić, "stać"| w kolejce i poprosić o odblokowanie. Nie polecam. Siostra ma N i jest ok.

Gość polecam cyfre
mialem n ale ojcu oddalem a sam zakupilem cyfre przy odpowiednim dekoderze tez przewijasz, cofasz nagrywasz, wypozyczasz filmy i takie tam duperele i oczywiscie obraz jest w hd - kilka programow

Gość loodojad
zgadzam sie, sam mam cyfre, a dokladnie Planete, nie widze roznicy, ale to ma wiele plusow, przede wszystkim roznorodnosc grawantowana.

no to jak widać nie ma reguły- bo opinie różne! to chyba od zasięgu zależy czy co?;D

Gość coleta
no wlasnie znajomy narzekal, ze znikaja te programy na polsacie itd. to chyba wybiore cyfre, mam nadzieje ze bede zadowolona.

Gość kluka
wlasnie tez mam akurat dylemat jaka telewizje wybrac wiec przeczytalam sobie wasze rady i jutro pojde chyba juz cos wybrac. tez mi zalezy zeby bylo sporo programow przyrodniczych wiec moze ta cyfra nie bedzie taka zla.

Gość Arek B
HEHE, moze zalozymy klub milosnikow CYfry? Tez mam i sie pochwale jak panie wyzej:)

Gość coleta
mozemy zalozyc, dlaczego nie;p hehe

A JA NIE POLECAM CYFROWEGO POLSATU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OWSZEM GDY PŁACIŁAM W CZASIE TRWANIA UMOWY WSZYSTKO BYŁO OK ALE POBLEMY ZACZEŁY SIE GDY POSTANOWILAM ZREZYGNOWAC Z USŁUG CYFROWEGO POLSATU A TEGO NIKOMU NIE POLECAM NAJPIERW NAPISALI ZE MAM ZALEGLOSCI CHOC ICH NIE MIALAM POTEM ZE ZA POZNO WYSLALAM PISMO BO POWINNO DOJSC DO 12 A DOSZLO 17 TAK WIEC W REZULTACIE PLACILAM ZA CYFROWY POLSAT DODATKOWE TRZY RATY CHOC NIE KOZYSTALAM Z ICH USLUG POLECAM WSZYSTKO OPRÓCZ CYFROWEGO POLSATU

Gość bmcmateusz
Ja mam cyfre plus w HD PHILIPS PRV - od tygodnia mam problem z kanałami HD długo się ładują i często wyskakuje komunikat zle ustawiona antena brak sygnału a jak sprawdzam sygnał to jest na 4 czyli dobrze może wada dekodera ale nie mogę się dodzwonić do biura obsługi

Gość
neostrada z telewizja :classic_cool: