Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

purple

Sposoby na zwrócenie uwagi płci przeciwnej?

Polecane posty

Jakie macie sposoby na poderwanie, zainteresowanie płci przeciwnej...?

napieprzanie pięściami w klatę... dzisiejszy poranek obfituje w bzdurne topici

ja swojego chłopaka poderwałam na \"podpaskę\" i szczeniackim zachowaniem:D mam 22 lata byliśmy na siebie skazani 24h na dobę, wpychaliśmy sie do rowu, nie odzywaliśmy sie do siebie przez 5 min po czym gadaliśmy jak nakręceni, zabierałam mu telefon. nie myślałam że to tak na niego podziała...nie miałam zamiaru go wyrywać, to miala być tylko zabawa... już pół roku minęło odkąd jesteśmy razem:D

Gość puść bąkala
na pewno spojrzy w Twoim kierunku

Gość Jarek---84..
niestety ktoś mi zbanował mój czarny nick..Chcę tylko powiedziec że czasem gdy zbliża się czas ruji wśród tubylczych plemion pustyni w Najrobii zakładam na siebie długą sukienke z morskich porostów i niczym nimfa wodna odprawiam rytualne tańce wokół najstarszej kobiety z plemienia z piersiami wiszącymi jej do pasa

gdybym był homo to bym skoczył a nie kontynuował swą namiastkę życia przynosząc wstyd rodzinie...

Gość zielonooki koziołek
Pewien facet imieniem Darek-35 zwrocił uwagę płci przeciwnej zakładjąc topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3648172&start=330 zaproponawał w nim 5000 zł/m-c za 3-4 krotny seks w tygodniu. Zanalazło się trochę chetnych w tym moja (była już) dziewczyna sarenka zielonookoa. Przytoczę to co jej tm napisałem: 09:55 zielonooki koziołek Sarenka!!! To że darek jest ściemniaczem było jasne od początku!!! Ale u mnie i tak masz przeyeebane!! Okazałaś się MENTALNĄ PROSTYTUTKĄ !!! Bo jak inaczej nazwać dziewczynę która gotowa jest dawać doopy za pieniądze obcemu facetowi!!!! "Pieniądze nie są ważne.... " Buhahahahaha!!!!! Gdyby zaproponował za to 700 zł/ m-c wysłałabyś cieniasa na drzewo! Ale 5000 to sumka za którą juz warto się zeszmacić. Brzydzę się tobą....

załosny to jesteś Ty... ja wcale nie mialam zamiaru go poderwać, bo byłam wtedy w pracy. pracowaliśmy razem. przykleiłam mu na plecy podpaskę wysmarowaną piochtaniną:D miałam wtedy 40 stopni gorączki i bolał mnie ząb... po zastrzyku z ketonalu dostałam dobrego humorku...

Gość zielonooki koziołek
a gdy nie siedze na kafeterii to odcedzam makaron przez bandaż

Gość wesoly_lolek
fhs

Gość wesoly_lolek
ubijam pachą mielone

Gość zielonooki kozio322ek

10:49 sarenka zielonooka witam ponownie darku nie wiem czy jeszcze tu zaglądasz ale powiem ci tak... nie zgodzę sie na twoja propozycję... szczerze mówiąc tylko raz przez krótka chwilkę pomyślałam przy nim o tym co piszłeś... a potem tak zajęłam sie NIM ze dopiero dzisiaj rano przy wejsciu w operę pokazała mi się strona z naszą rozmowa i przypomniałam sobie o tym... nie potrafiłabym tego zrobić... przez ten weekend przeżyliśmy tak cudowne chwile ze momentami miałam łzy w oczach ze akurat w tej chwili jest przy mnie... wiem ze nie potrafiłabym patrzeć na siebie gdybym cos takiego mu zrobiła, kiedyś już cierpaił przez kobietę i wiem jak go to bolało mimo ze nie darzył jej wielkim uczuciem... wiem ze zerwałby ze mną, a ja nie potrafiłabymżyć bez niego... nie potrafiłabym przeżyć faktu ze już żadnej zupy z nim nie ugotuję albo ze więcej nie usłyszę jego głosu w sluchawce... wspólne gotowanie obiadków sprawia nam prawie tyle przyjemności co sex... a i ten jest cudowny!!! niczego mi nie brakuje przy NIM... fakt ze kasa by isę przydała bo właśnie mamy na oku auto ale to zawsze moze zaczekać... nie za taką cenę!!!! a z Tobą bardzo chętnie bym pogadała, jezeli oczywiście autentycznie jesteś facetem, bo wydajesz mi się ciekawą osobowością...

Gość nvnvb
"Zanalazło się trochę chetnych w tym moja (była już) dziewczyna sarenka zielonookoa" nie wiem, czy faktycznie piszesz prawde, ze byles jej chlopakiem, pamietem ten watek i ciesze sie, ze sie dowiedziales...

No tak, jak ktoś kto chce płacić za dupceznie 5000 zł/m-c może mieć nieciekawą osobowość :o :P Sorry dopiero teraz zauważyłem, że wkleił się jakiś inny link. Oto poprawny: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665820&start=60 A jak już jesteśmy przy cytatach: \"25.01.2008] 14:18 sarenka zielonooka no i właśnie po czymś takim ja bym sie zakochala a ty byś mnie rzucił... to nie weszlabym w to... a gdybym juz weszła to postarałabym sie o dziecko z Tobą zębyś mi tą kasę do końca zycia płacił. udowodniłabym ze żyliśmy w takim a nie innym układzie i myślę ze dałoby radę 14:28 sarenka zielonooka tak gdybym nie była w związku mogłabym sie zgodzić... jestem zdolną ślązaczką (dolnoślaskie) 14:33 sarenka zielonooka zaginasz mnie i sprawiasz ze zaczynam sie zastanawiać... teraz już sama nie wiem, ale napewno nie zrobiłabym tego gdyby on sie nie zgodził... 25.01.2008] 14:49 sarenka zielonooka no i wypłoszyliście autora a zapowiadało sie ciekawie... ciekawa byłam ile zgłosi sie od razu a ile będzie w rosterce... 14:55 sarenka zielonooka nie nie robiłam sobie jaj z ciebie darku, pisałam powaznie. z twoich wypowiedzi wnioskuję ze ciekawa z ciebie osoba. koziołkiem się nie przejmuj jakiś palant sie przybłąkał... niestety ta granica wieku mnie ogranicza...mam 22\" A romantyczny post z 28.01 przytoczony powyżej sarenka puściła jak się zorientowała że post darka to ściema i prowokacja. I słusznie - jak wiadomo, że nie będzie kasy trzeba ratować chociaż doopę! :P

do nvnvb: niestety, jestem postacią wirualną. wirtualnym chłopakiem realnej sarenki. Ale też bym chciał żeby ten prawdziwy sie dowiedział. w końcu to nic przyjemnego byś wrabianym w bycie alfonsem.... "...jeśli on by się nie zgodził..." JEŚLI!!!!! 😡

Gość Damian Trupek
Ja się nie myję i tym ZAWSZE zwracam uwagę :)