Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka starej daty

jak uwolnić się od namolnego faceta?

Polecane posty

Gość taka starej daty

Mam znajomego, od którego mam ciężko się uwolnić. Sytuacja jest o tyle dziwna, że facet jest po 40-ce, żonaty, dobrze ustawiony i można by powiedzieć, że niczego mu do szczęścia nie brakuje. Ja też jestem "mężata i dzieciata" :) Poznaliśmy się przez GG (zaganął mnie jakoś 1,5 roku temu). Jesteśmy z tego samego miasta. Fajnie mi się z nim gadało, ale do czasu. Gdzieś po 2 miesiącach powiedział mi, że mnie kocha (śmiech na sali). Oczywiście swoją żonę też kocha i wychwala ją jaka to jest super babka (no i tak ma być). Lampki ostrzegawcze zapaliły mi się, jak zaczął nalatywać na mojego męża (ponoć nie zasługuje na mnie). On pragnie bliższego kontaktu ze mną (nie wiem po jaką cholerę, skoro żonę ma kochającą). Ponoć "wielokąty" są teraz normalne (może, ale nie dla mnie). Próbowałam mu tłumaczyć, że ja ie nadaję się na skoki w bok, ale spokojne tłumaczenie nic nie dało. Po wielu perypetiach powiedziałam mu, że nie chcę mieć z nim więcej do czynienia. Padło wiele ostrych słów z obu stron. Myślałąm, że sobie odpuści (gdyby miał trochę honoru to by tak zrobił), ale nie ... z uporem maniaka przysyła mi wiadomości na GG (na które od 3 miesięcy nie odpisuję). Wg mnie on przechodzi kryzys wieku średniego, tylko czemu akurat mnie sobie upatrzył jako odmianę od szarości dnia codziennego?? Mam nadzieję, że nie odbije mu tak do końca i nie będzie mi próbował namieszać w małżeństwie. Miał ktoś już taki przypadek??

Gość
Powiedz swojemu męzowi i jego żonie. Oboje skuja mu ryja, bedzie po sprawie.

Gość Mademoiiselle
zmień nr gg i po sprawie. Albo wywal z listy i ustaw pokazuj status tylko znajomym i nie pokazuj wiadomosci od nieznajomoych. ale masz problemy:D

Gość taka starej daty
mężowi nie powiem, bo mógłby go zabić (jest bardzo narwany, gabaryty: 190/110 kg) a jego żonie też nie powiem, bo jemu bardzo zależy na swoim małżeństwie (on jest z tego typu: co ludzie powiedzą?)

Gość 0192837465
jeejju ale robisz problem! zmien numer gg i po sprawie!!!!!!!!!1

Gość
Cóż to było najskuteczniejsze. Zależy ci na tym dupku, skoro sie tak jego morda i rodzina przejmujesz?

Gość zablokuj go
w czym problem ?

Gość taka starej daty
mój mąż jest o mnie baaardzo zazdrosny (nie wiem co mu może do głowy wpaść) nr GG nie zmienię, bo często z mężem rozmawiam przez GG i co mu powiem jak zapyta czemu zmieniłam

Gość 0192837465
ty jakas pierdolnieta jestes!!!! babo ile ty masz lat?

powiedz mężowi że numer sam przepadł w niewyjaśnionych okolicznościach :) tak się zdarza ... jejku przecież zawsze coś wymyślisz w końcu jesteś kobietą :p i szybciutko załóż noewe gg :)

Gość do autorki tego topicku
jesteś starej daty ale głupia jak but. aż się niedobrze robi od tego co piszesz. kobieta, która nie chce kontaktu z innym facetem zawsze znajdzie sposób na to by się go pozbyć, a ciebie łechce to, że jakiś mężczyzna żonaty pisze do ciebie. nie pisze wbrew tobie :P sama mu na to zezwoliłaś. a namolny jest bo mu na to pozwalasz bo to cię kręci. ty prymitywna kobieto, skasuj go ze swojej listy i zazanacz na gg opcje - tylko dla znajomych. kłopot zniknie, a ty uwolnisz się od niechcianego, hihi :D kolesia.

Gość taka starej daty
ja tak naprawdę nie wiem co nim kieruje, bo w tą jego miłość nie wierzę ponoć ma powodzenie u kobiet, więc mówię mu: to korzystaj! a on na to: ale z nimi nie można porozmawiać tak jak z Tobą Jak się dłużej nie odzywałam do niego, to przyjechał do mojej pracy. Nie wyszłam, ale łaził jakiś czas pod oknami. Mówię mu kiedyś: Twój problem polega na tym, że do tej pory żadna nie dała ci kosza ...a on mi mówi: coś racji masz :(

Gość a co to wogole
za pisanie na gg z facetami majac meza? mi by to wogole do glowy nie przyszlo!!!!! sama sie prosilas to masz psychol ci sie nawinal a odwagi zmienic gg nie masz bo wiesz ze jakby maz znal prawde to by sie wkurzyl !!!po co zaczynalas

Gość a co to w ogole
ja zakladam burke jak wychodze z domu i jak idzie mezczyzna to sie klade krzyzem zeby mu w oczy nie spojrzec i nie prowokowac,a na kafe wchodze bo jest napisane "forum kobiet"

Gość taka starej daty
Spotkam sie z nim, dam mu tego czego chce i mysle ze bedzie po sprawie. Moj mąz sie o niczym nie dowie. Przecież wiadomo ze mu chodzi tylko o sex. Więc dostanie to oc chce.

Gość a co to wogole
haha...i jeszcze wie gdzie pracujesz? spotykalas sie z nim i jak wyzej ktos napisal -kreci cie to ZENADA !!!!! nie dziwie sie czasem ze faceci mowia ze baby to k....y bo takie niektore sa. Ja jak mam pomylkowego czasem sms-a to lece do meza i mu opowiadam albo jak dzwoni anonim to jak jestem zajeta to mowie mu odbierz-bo nie mam nic do ukrycia ,moze troche lojalnosci okazalabys mezowi,powiedz mu o wszystkim i badz uczciwa!!!

Gość ////////////////////////
nie odpisujcie na jej posta..podnieca ja ta cala sytuacja :o niech w koncu ktos ja pochwiali ze musi byc zajebista laska skoro tak facet jej spokoju nie daje do tego bogaty :o żałość

znowy podszyw ;/ nie chodzi o to poprostu facet jest namolny. i nawet jak zmienie numer gg chociaz nie chce to on bedzie mnie sledzil czasami mysle ze jest chory... nie mam pojecia jak sie uwolnic od niego, a męzowi napewno nic nie powiem.

Gość a co to wogole
kreci kreci bo doprowadzilas do tej sytuacji SAMA TY

Gość taka starej daty*
Macie rację: stara i głupia i naiwna ... pogadać sobie chciała, a wyszło jak wyszło. Mam nauczkę. NIGDY WIĘCEJ !!! P.S. widzę, że już się ktoś podszył pode mnie :(

Gość a co to wogole
sprostowanie... teraz nawet ci to przeszkadza bo przeroslo twoje oczekiwania ale krecilo napewno jak zaczelas ta historie

Gość ////////////////////////
Ż A Ł O S N E IDZ NA POLICJE NIE ROB Z SIEBIE NASTOLATKI KTORA SZCZY PO NOGACH Z PODNIECENIA GDY KTOS OKAZE JEJ ZAINTERESOWANIE :O

Gość tralina
Powiedz Mu, że wszsytko powiesz Jego żonie- jesli się nie odczepi. Powinno poskutkować i dlaczego Go nie zablokujesz?