Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk17

Czy wiecie że ponad 20 chłopaków uprawia crossdressing?

Polecane posty

Gość Patryk17

wiekszosc z nich robi to bez wiedzy rodziców i znajomych, w ukryciu lub tez zakładają swój strój pod normalne ubranie tak zeby nikt nie widział. Te 20 % to liczba oszacowana przez pewnego seksuologa z USA, byc moze crossdresserów jest znacznie wiecej

Gość Patryk17
ja np. kopiuję styl dody

Gość Patryk17
nie bede ukrywał ze sprawia mi przyjemnosc noszenie różnych damskich ubrań jak rajstop czy legginsów

Gość Patryk17
Na przykład większosc młodych chłopców uprawiających lekką atletyke to crossdresserzy- trenują po to by móc publicznie pokazac sie np. w obcisłych legginsach albo trykocie, świadomosc ze mogą legalnie pokazac sie w takim stroju sprawia im przyjemnosc

Ten artykol z linka jest bez sensu(o niczym). Jak ktos nie ma pojecia o pisaniu artykolow i nie ma nic ciekawego do powiedzenia to po jaka cholere to robi??????????????????????????????????????????????????????????????????? Nie cierpie takich samozwanczych naukowcow ,blee.

Gość sssssmmmisio

mi sie marzy zeby ktos mnei tak traktowal i ubieral w bielizne damska i kazla chodzic po lesie moze jakis chetny ja wlkp bidczak@interia.com