Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamanna

nauczcie mnie jezdzic.... nic nie umie...

Polecane posty

Gość jestem zalamanna

chce sie zapisac na kurs prawa jazdy ale ja nic nie umie,tylko wiem gdzie jest kierownica !!! pomozecie mi ???? powiedzcie mi co gdzie i jaak ...

Na kursie wszystko Ci powiedzą. A tak ogólnie: sprzęgło, haulec, gaz i jedziesz. ;)

Gość jasssssssssssssssssne

Gość jestem zalamanna
a do czego jest sprzeglo?do zmieniania biegow??

Gość asdasdas
po pierwsze umiem a nie umie... a po drugie na kursie wszytsko Ci wyjaśnią ;) nie masz się czego bać.

Gość jestem zalamanna
nie wyjaśniłam wszystkiego, chodzi mi oczywiście o prawo jazdy na ciągnik, bo na ostatniej loterii dożynkowej wygrałam nowiusieński Ursus C-360 no i stoi biedak nieużywany... czy mogę nim jeździć do pracy, jak myślicie?

Gość jestem zalamanna
nieudany podszyw

ja tez nic nie umialam ..i wszystkiego sie nauczylam ..od nauki ( i nietylko) jest instruktor...i teraz smigam po ulicach mego miasta ze hej!

Gość micra_m
to jak sie nauczysz jeździc zależy od instruktora. on Cie zapozna z samochodem, pokaze jak czym operować, zawsze bedzie obok, bedzie panował nad sytuacja-ale Ty musisz mu ufac-a nie po swojemu:) ja trafiłam na świetnego-uczył jeździc dynamicznie...bez gasniecia samochodu-super... wiem ze osoby ktore którys tam raz niezdawały a były po kursach z innych szkół, szły do niego-i od razu zdane... zalezy od instruktora. ja jestem z BIAłEGOSTOKU-mogę polecić szkolę i instruktora jeżeli ktoś potrzebuje. pozdro