Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaOnka

Zakładam klub wielbicieli perfumuOne Calvin Kleina!!!

Polecane posty

Gość fankaOnka

Dla mnie on zawsze jest the best!!ciagle mi sie podoba, ciagle do nie wraca, nie nudzi sie, jest unisex, uniwersalny i delikatny.Nie jest duszący jak niektore kobiecie perfumy, ale swiezy morski!!!Lubie nim pachniec!!czuje sie taka swieża:)atrakcyjna;pjak sie nim spsikam:)

Gość fankaOnka
Typ zapachu : cytrusowy Nuty zapachowe : bergamotka, papaja, ananas, kardamon, cis, zielona herbata, amber, piżmo

Gość fankaOnka
Subtelny i zmysłowy. . Te perfumy to legenda. CK One, wprowadzony na rynek w 1995 roku, był pierwszym zapachem typu unisex, odpowiednim zarówno dla kobiet, jak i dla mężczyzn. Dokonał swego rodzaju rewolucji w tej branży - i w gustach klienteli.Szarawy, tekturowy kartonik i prosta w swym kształcie buteleczka z matowego szkła, przypominająca piersiówkę, kryją w sobie symbol. Zapach naturalny, czysty, bardzo nowoczesny, odprężający. Spokojny, świeży, oszczędny, dyskretny wręcz.

Gość fankaOnka
Idealnie nadaje się on do częstego stosowania. Możemy spryskiwać nim całe ciało - doskonale się z nim stapia, niczym druga skóra. Nie sposób chyba z nim przesadzić. Obojętne, w jakiej ilości użyty, nie narzuca się otoczeniu, jednocześnie wyróżniając z tłumu swoją właścicielkę/właściciela.

Gość klatka86
Dla mnie jest to zapach typowo męski, mój facet ich używa i nie wyobrażam sobie, że miałabym ich używać. Przeciętne są.

Gość klatka86
uwazacie, ze jest bardziej mseski czy damski?

Gość fankaOnka
nie ma innych wielbicieli procz mnie?:(

Gość fankaOnka
co ludzie??gackowa?

Gość tez lubie
Ten zapach uzywam juz od dawna, jestem mu wierna, zawsze po roznych eksperymentach z innymi perfumami wracam do CK One

Gość fankaOnka
on slicznie pachnie!

Gość parszywa reklama
:o