Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubełek

Czy jego uczucie może wrócić??POMOCY!!

Polecane posty

Gość Kubełek

estem załamana..byłam z facetem 2 lata,mieszkaliśmy ze sobą rok kochaliśmy sie jak szaleni..nie mogliśmy żyć bez siebie..jednak coś sie popsuło i rozstaliśmy sie...po paru tygodniach od rozstania poznałąm innego facete z którym zaczełam sie spotykać jednak juz sie nie spotykamy...Mija od tego czasu 3 miesiące( to ja zerwałam a on był strasznie załamany, nie mógł sie pozbierac przez długi czas) teraz stwierdziłam że to jest miłość mojego życia, bardo go kocham i chce wsystko odbudować..Zaczeliśmy sie znów spotykać bo bardzo chce żeby znów było jak dawniej...Jednak on powiedział, że nie wie czego tak naprawde chce, że boi sie że znów go zostawie, ale (co według niego najważniejsze) jego uczucie do mnie nie jest takie jak było..I teraz mam pytanie do was dziewczyny..czy da sie odbudowac takie uczucie i co zrobić żeby znów powróciło..On twierdzi że jest pomiedzy młotem a kowadłęm bo jedna połowa mówi mu żeby być ze mną bo: wie, że może być dobrze, że możemy buc na zawsze razem, że ze mną może ułożyć sobie życie a druga mówi: że sie boi, i że nie czuje tego co kiedyś..Co zrobić żeby odzyskać jego uczucia?? Nie chce mi sie żyć...

Gość Kubełek
on mówi, że jego uczucie nie jest takie jak było ale chciałby żeby wróciło.. Nie wiem co ja mam robic..Straszny paradoks. Mówi że dużo mu podpowiada za tak i ale ma i takie na nie... A najważniejsze wedlug niego to to, że to uczucie nie wiem jakie jest(?) Powiedział, że bedzie musiał sie we mnie na now zakochac

Gość Kubełek
a wszystko dlatego, że po 2 latach wspólnego zamieszkiwania zaskoczył mnie pod prysznicem, gdy bawiłam się swoim penisem :O gdybym wówczas zamknęła łazienkę :O

Gość Kubełek
sex z nim był fantastyczny, dużo lepszy niz z tamtym nastepnym facetem. super lizał a kręceniu języczkiem łechtaczki był po prostu mistrzem. jak zrobic żebyśmy znów byli razem albo żeby chociaż zgodził się od czasu do czasu na sex?