Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniskapllllll

male pytanko heyah

Polecane posty

Gość moniskapllllll

czy ktos mi powie czy jesli jutro konczy mi si waznosc konta tzn tych polaczen wychodzacych(jak sie doladowuje karta20zl) to ten pakiet sms mam dalej wazny i czy moge wysylac esy jesli kupilam powiedzmy dzisiaj??wiem ze w orange tak jest a w heyah?z gory dziekuje

Gość agusiek99
pakiet z heyah jest ważny gdy masz +0,1 groszza na koncie...wtedy możesz jeszcze wysyłać meski ale gdy masz 0 lub -0.1 lub więcej wtedy możesz tyl ko dzwonić...pakiet nie przepada.dopiero kiedy załadujesz konto możesz znów z niego korzystać

Gość moniskapllllll
tak tak ale wiesz mi chodzi o to czy jak trace mozliwosc wykonywania polaczen bo mies temu doladowalam za 20 i jutro mi sie to konczy to czy jak mam jeszcze iles tam tych esow to czy je moge wysylac??czy tez to blokuja i musze znow doladowac za te 20 zl??

Gość moniskapllllll

Gość logicze
skoro tracisz możliwość wykonywania połączeń, to jednocześnie tracisz możliwość wysyłania wiadomości.

Skoro nie masz nic na koncie to nie masz mozliwosci wykonywania polaczen... Jak doladujesz ponownie to dalej bedziesz mogla korzystac z smsow ktore pozostaly w pakiecie.

Gość moniskapllllll
NO WLASNIE W ORANGE JEST INACZEJ JESLI TE ESY SA Z PAKIETU TO MOGE WYSYLAC DOPOKI PAKIET JEST WAZNY ALE NIE WIEM JAK JEST W HEYAH

Gość moniskapllllll
na koncie mam jesscze 90gr ale karta ktora doladowywalam konto mies temu traci waznosc jutro

Udajesz? :O Jak Ci konto zablokuja to nie mozesz wysylac smsow! :O

Gość moniskapllllll
no wiesz w orange tak jest ze wysylam dopoki nie skoncza sie esy nawet jak karta traci waznosc.jesli sms sa wazne to wysylam