Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ż E N U A

laski- przesadzacie z tymi glupotami jak dla mnie!

Polecane posty

Ps.eudaiomonia bronilam cie na temacie o znieczuleniach bo mimo tego ze jestes tepa bylo mi cie zal jak dziewczyny "siadly"na ciebie ale wiesz co???MAJA RACJE pustak z ciebie ograniczony:(

Gość oj oj mantodea
to po co zakladasz topik o tym znieczuleniu jak masz w dupie czyjes zdanie!!!!???? autorka po znow jakis topik o abobonach o jedzeniu o tytm i o tamtym co mozna czego nie. to jest po raz ktorys roztrzasanie tego samego tematu, i tak w kolko ktos taki topik zaklada. nuuuuuddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lgadfsshsd
zgadzam sie z autorka, przesadzacie tego nie tamtego nie kawy nie pije wlosow nie farbuje!!! WEZCIE SIE PUKNIJCIE W LEB!!!

a mnie sie wydaje ze nie przesadzają. a nawet jeśli to w dobrą stronę! Lepiej przesadzac nie pijąc kawy i nie farbując wlosów niż wypijac dziennie 3 butelki piwa i wypalać paczke papierosów.

trudno mi się nie zgodzić ze słowami żenuy, a później zdroworozsądkowym podejściem- chociażby shalli... naprawdę niektóre topiki wołają o pomstę, ale po to jest forum, by móc zadać nawet najdurniejsze pytanie... eudaimonia- wyzywasz innych od pomarańczek, osobo ze śladową ilością postów... 76...- 2 dni pisania na forum i masz tyle, a są osoby po prostu piszące na pomarańczowo, ale pod stałymi nickami... widzę,że objawiła się nam nowa gwiazda forume :o net-ar wróć😭

oj oj mantodea - zalozylam topik o znieczuleniu po to by wypowiedzialy sie dziewczny ktore byly w sytuacji takiej jak ja!przede wszystkim.Napisalam wyraznie ze ginekolog wysmial eudaiomonie w kwestii wyrywania zebow NA ZYWCA.Licze sie ze zdaniem innych ale nie ze zdaniem osoby ktora rzauca sie na inne dziewczyny tylko dlatego ze maja inne poglady i mimo tego ze wiekszosc dziewczyn bylo na TAK w kwestii znieczulenia miejscowego lekarz prowadzacy byl na TAK i informacje w internecie byly na TAK a laska za wszelka cene wszelkimi sposobami chce pokazac swoja wyzszosc nad innymi i udaje madrzejsza!