Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooliwiaaaa

To cos znaczy????????????????????????????????

Polecane posty

Gość oooooliwiaaaa

Mam pewna sprawe:) Wiec...kochamy sie z chlopakiem bez zabezpieczenia.Stosujemy stosunek przerywany(wiem wiem to zadna metoda i w ogole) ostatnio okres mialm 3.12 teraz powinnam dostac 6.01 mam dosc dlugie cykle:) Niby boli mnie kergoslup jak zawsze ale piersi jeszcze nie:( Wiec wlasnie zastanawaiam sie czy duze prawdopodobienstwo ciazy?? Dodam ze sluzu nie mam:(tzn. mam ale jakos malo i nie ma barwy:(

Gość oooooliwiaaaa
pomylka sprawdzilam w kalendarzyku 3.01 oczywiscie a teraz powinien byc 6.02 to nerwy i cala ta sytuacja:(

Gość mi-mo-mu
Po pierwsze postaraj sie nie stresować bo opóźnisz okres. Kiedy ostatni raz sie kochałaś? Myśle ze to jest dość nieodpowiedzialna forma antykoncepcji gdyż nie tylko w nasieniu mężczyzny mogą być plemniki lecz i w śluzie który pojawia sie przed stosunkiem ... Dla uspokojenia radze zrobić test ciążowy :)

Gość mysle ze jakby to byla
ciaza to wlasnie piersi bolalyby cie raczej napewno! ja tez stosuje przerywany. od 4 lat. nawet w dni plodne i nie wpadam. ale to chyba przez to, ze nie mam owulacji. tak sie niedawno dowiedzialam. mam za duzo prolaktyny i to ponoc przez to.