Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyAnty....

Jak uwolnic sie od DESPOTY Mój ex to psychol!!!!

Polecane posty

Gość AntyAnty....

Byłam z chłpakiem przez rok kochałam go przez pierwsze miesiace potem jakoś mineło........W końcu z nim zerwałam co nie było proste..... próbowałam wielokrotnie ale on na to mi niepozwalał wyszukiwał przerózne powody że niby cały ten zwiazek to było jedne wielkie kłamstwo ,oszukiwałam ze coś do niego czuje a co najlepsze ze go niby zdradzałam(oczewiście tak sobie uroił) Minął rok od rozstania a w tym czasie on nadal nie daje mi spokoju!!!:( Jest na tyle desperatem ze odesłał mi wszystkie podarowane przeze mnie prezenty(groził żę porozwala je na moim podwórku phi...)teraz dostaje codziennie natretne sms,pisze także z innich nr aby sprawdzic czy umawiam sie z innymi osobami:) Boje sie zmienic nr gdyż jestem pewna ze bedzie nawiedzał mnie w domu..:( Co zrobić żeby w końcu się ode mnie odczepił..???????

Gość nie reagowac wcale

nie reagować wcale - dobrze powiedziane, mało tego - po prostu przestań się tym przejmować, wzrusz ramionami i olej, najszybciej podziała, a jak będzie Cię nachodził w domu to nie otwieraj, w razie problemów powiedz, że zadzwonisz na policję i jeśli nie poskutkuje - dzwoń, nie czaj się

Gość racja ignorancja tu
pomoze

Gość AntyAnty....
Ja już bym o nim zapomniała gdyby nie to ciągle o sobie przypominanie:P

Gość cuny
Antyanty, ja mam to samo. to ciągnie się już ponad rok, myślę o wyjeździe z polski może wreszcie się uwolnie

Gość AntyAnty....
ja mam 18 lat wiec o wyjezdzie nie ma mowy!!