Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawszemadra

sukienka dla świadkowej

Polecane posty

mam pytanie: jak powinna sie ubrać świadkowa. oczywiscie sukienka, ale jaka? dadzcie, prosze. może jakieś linki. dziękuje ;)

A jaka suknie ma Panna Mloda? Jak balową typu beza, to tez sobie mozesz pozwolic na jakas taftę czy cos w tym stylu. Jak prostą skromną , no ty tez taka musisz miec. Fajnie by bylo gdby byla w jakims ladnym kolorze np. zielony. Bron boze bialy czy czarny. No i musi byc bardzo elegancka, najlepiej dluga.

moja swiadkowa szyje sobie sukienke u tych samych krawcowych co ja i bedzie ona w tym samym stylu co moja tylko bardziej skromna ale nawet kolorystyka podobna by wszystko ladnie wyglądalo w kosciele - a pozniej jak bedzie chciala to moze sie przebrac - wcale ja do niczego nie zmuszałam sama mi to zaproponowała

Gość liketodonothing
ja też mam problem, moja przyjaciółka bierze ślub latem i ja jestem świadkową. Na razie myślimy, żebym uszyła sobie sukienkę u krawcowej. Znalazłyśmy nawet coś ładnego http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=117 i w tym stylu chcę uszyć sukienkę, tylko nie wiem jeszcze dokładnie z jakiego materiału... myślicie, że to dobry pomysł?

Gość adrianna 26
witam panie mam poblem!!!!!! prosze o pomoc!!!! moja kuzynak poprosiła mnie abym została jej śwaitkiem na ślubie. zgodziłam sie tylko nie wiem w co sie ubrać tzn.jaką sukienkę wybrać mam 18 lat wiec nie chciałabym czegoś co by mnie postarzało również zależy mi na odpowiedniej cenie mam 175 cm wzrostu a mój rozmiar to 38-40 bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!! dziekuje z góry pozdrawiam