Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filosofka11134435

czy to dobry prezent??

Polecane posty

Gość Filosofka11134435

chcemy z moim narzeczonym kupić mojej siostrze na prezent ślubny Telewizor plazmowy, ale zastanawiamy się czy to dobry pomysł, oni właśnie sie wprowadzają do nowego mieszkania i na pewno nie maja telewizora, napiszcie jakie marki polecacie?

Gość ooo ja też chcę

Gość hmmmmmn
Ja wiem, czy taki znowu popularny... Za dobrą plazmę przyzwoitych rozmiarów to tak ok 5 tys. trzeba dać, nie ma co się oszukiwać. Mi najbardziej podobał się Pioneer za 15 tys :) Ale, że mnie nie stać to mam Samsunga ;) I też polecam!

Gość chyba jesteś nie na czasie
ten sprzęt tanieje z dnia na dzień.

Gość hmmmmmmmn
To idź do sklepu, a potem mów. Jak chcesz kupować szajs to powodzenia!

Gość sama zdecyduj
Pomysł dobry, a prezent bardzo kosztowny. To jeden z takich prezentów, który na pewno się przyda. Jedno jest tylko niepokojące: kupisz telewizor taki, jaki się Tobie spodoba, a Twoja siostra za te pieniądze pewnie kupiłaby inny model telewizora. Mnie prezenty ogólnie nie cieszyły, bo wyobrażałam sobie, że gdyby ktoś dał mi kasę na czajnik, to kupiłabym sobie taki, który podoba się mnie, jest funkcjonalny i pasuje do wystroju kuchni, a prawda jest taka, że musiałam zdać się na gust kupującego. A gust kupującego nie trafiał w mój gust.

niby dobry, bo i drogi i przydatny, ale ja bym uważałą, ponieważ Was będzie to dużo kosztowało, a możecie nie trafić w ich gusta, lub telewizor nie jest im niezbędny, za te pieniądze mogli by kupić sobie cos innego co dla nich było by bardziej potrzebne.

daj im tę kasę, sami sobie kupią co beda chcieli szkoda tyle kasy zmarnowac, a potem okaze się ze prezent nie trafiony

Gość tylko zielone wam w glowie
Tylko kasa i kasa. Wy macie jakąś chorą obsesję na punkcie banknotów.

wolę kasę niz nieprzydatny mi rupieć A takim rupieciem moze byc dla kogos kto nie ogląda telewizji ta cala plazma. Jak kupowac prezent i jeszcze za takie pieniadze to musi on byc naprawde trafiony!!!

Gość mloda 1981
Plazma?? :o no co Wy! za parę lat tego nie będzie się dało oglądać:o mówię zwłaszcza o tym paskudnym rozmyciu na brzegach:o Kupcie telewizor w tej samej cenie, z płaskim kineskopem, ale nie plazmę!!

Gość gaz sie wypali
w plazmie i hujnia lepieij lcd :D full hmi

Gość przydatny rupieć
My dostaliśmy plazmę od moich rodziców. Na początku byliśmy trochę zawiedzeni, bo za te 3-5 tys. (nie wiem ile rodzice za niego dali) moglibyśmy pojechać w podróż marzeń, ale z drugiej strony telewizor stoi w sypialni i chętnie go oglądamy, więc taki nieprzydatny znowu nie jest. Gorzej, gdybyśmy w ogóle nie oglądali telewizji.