Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firstttt

co kobieta ma zrobic podczas 1 razu by zadowolic faceta

Polecane posty

Gość firstttt

tak sie zastanawiam jak mu dogodzic. w gre nie wchodzi zrobienie loda. nie wiem jak mu zrobic dobrze:( moze jakies rady ?

Gość ConstellationLyra
po prostu poddaj się instynktowi i już, 1 raz to nie zawody

Gość firstttt
ale chodzi mi o gre wstepna...nie wiem jak mu wczesniej zrobic dobrze... juz prawie to zrobilismy...on mi zrobil minete...a ja nie chcialam loda...i nie wiedzialam nawet jak go dotykac ;/

Gość theblackcat
przyniesc mu piwo. Po.

jeśli to pierwszy raz to faktycznie loda odpuść, lepiej go zostawić na później ;-) Absolutnie nie dawaj tylko jemu działać, żeby nie pomyślał, ze trafił na kłodę :)

Gość zakochana311
sorki ale to smieszne czy ty sie go brzydzisz?

Gość Znalazca
Weź jego narząd do ręki i zacznij ręką pieścić... Całuj go w międzyczasie, pozwól by pieścił Twoje ciało... dojdzie do finału :)

Gość theblackcat
jesli nie chcesz mu robic loda to zawiaz mu oczy i kup sztuczna pochwe, nalej lubrykantu i juz! nie musi wiedziec...

Gość firstttt
moze to glupio brzmi ale jak ja mam go piescic ? nie, nie brzydze sie...ale nie odpowiada mi taki rodzaj seksu...przynajmniej na tym etapie na jakim jestem.

to, że nie chce mu zrobić loda nie oznacza wcale, ze się go brzydzi, po prostu kobiecie nie koniecznie sprawia to przyjemność... Dotykaj go delikatnie, bierz jego czlonka do ręki.... Obserwuj jego reakcje, wtedy najlepiej bedziesz wiedziała co sprawia mu przyjemność...

Gość glupota troche
zakochana311---> Jak ktos tego nigdy nie robil to co?! Od razu jak wszystkiego nie sprobuje to znaczy, ze sie brzydzi? :O Wstyd i skrepowanie moim zdaniem to normalna sprawa ;) I to nie tylko za pierwszym razem ;)

Gość firstttt
hmm...no wlasnie troche sie krepuje. tzn wszystko byloby ok ale najbardziej boje sie i nie wiem jak go piescic reka. co do tego mam najwieksze obawy. nie ukrywam ze mam ochote kochac sie z nim...ale to ze nie wiem co mam zrobic cholernie mnie krepuje. wiem,ze on ma duze doswiadczenie w tych sprawach i pewnie bedzie potrafl ocenic czy potrafie mu zrobic dobrze cyz nie a ja bym bardzo tego chciala.

Gość glupota troche
jezeli ma duze doswiadczenie to napewno przejmie paleczke :P I napewno nie oczekuje od Ciebie jakichs takich zachowan, o ktorych tu mowa ;)

Gość firstttt
nie no mysle,ze cos na pewno bedzie ode mnie oczekiwal. a ja sie boje ze sie zestresuje i bede lezec jak kloda :| :D

Gość sufler z budki
kochana, nie stresuj sie , to po pierwsze! Po drugie- zadnych nerwowych ruchow, rob wszystko powoli, tzn, dotykaj go (cale cialo) delikatnie masujcac (plecam oliwke i jakis masazyk na rozluznienie), caluj, lekko podgryzaj i muskaj ustami jego skore. A co do pieszczot reka: zlap go za penisa, nie za mocno ale tez nie za lekko i powili, namietnie ruszaj reka: gor-dol-gora-dol,(tu tez mozna uzyc oliwki), piesc jego jadra (oni to lubia) ale nie za mocno, bo tego to nie lubia :D Nie denerwuj sie, wszystko powinno wyjsc samo, naturalnie :) powodzenia

a tam, jak się teraz tak będziesz zadręczać to nic Ci nie da ;-) Podejdź do tego na luzie, Twój facet na pewno wszystko zrozumie, szczególnie jeśli wie, że to Twój pierwszy raz :) Bo wie? :P

Gość szczesliwa_do_odwolaniaaa
hmm dziekuje :) noo to juz poniekad troche pewniej sie czuje :D wie, oczywiscie, ze wie :)

aaa to już nie jest wcale takie oczywiste ;-) Różnie to z babami bywa, często ukrywają :)

Gość wrrr...
Też tak miałam. Trafiłam na doświadczonego faceta i bałam się cokolwiek zrobić lub powiedzieć. Ale rozmowa dużo tu dała. Powiedziałam mu o swoich obawach i zrozumiał. Cokolwiek robiłam, nie ważne czy źle czy dobrze nie śmiał się, nie komentował. Jak już to tylko powiedział co i jak mogę robić żeby było lepiej. Naprawdę bardzo miło to wszystko wspominam, bo on wiedział że jestem zielona w tych sprawach i nie nalegał. Jeśli mówisz, że ma spore doświadczenie, wie, że niewiele się na tym wszystkim znasz to powinien podejść do tego na luzie. Nie zmuszać, nie obrażać się jeśli nie chcesz czegoś zrobić itp. Jeśli jest lub będzie inaczej widocznie liczy się dla niego JEGO przyjemność nie Twoja. Powiem Ci szczerze, że zanim zaczęłam uprawiać seks brzydziłam się wielu rzeczy. Seks oralny... ble, połykanie spermy... bleeee... o analnym nawet nie chciałam myśleć. Ale podeszliśmy do tego wszystkiego na spokojnie, powoli, krok po kroku i teraz jest super:) Głowa do góry!!

Gość american pie
a moze jemu robienie minety tez nie sprawia przyjemnosci ale zrobil to zeby tobie bylo dobrze nie pomyslalas o tym?

Gość jakby jemu nie sprawialo
to przyjemnosci to za nic nie chcialabym, zeby robil cokolwiek wbrew sobie ;)

Gość gość
mam 15 lat i trzy lata starszego chłopaka, jest naprawdę cudowny pod każdym względem. kiedyś poprosił żebym mu zrobiła masaż brzuszka, ściągnełam mu koszulke a on ściągnoł moją jakoś tak wyszło, że że został on bez spodenek i chciał moje ściągnąć, nie pozwalałam mu ale w końcu uległam, czy takie zachowanie świadczy o tym, że on chce mnie tylko wykorzystać?? wydaje mi się że on taki nie jest i po prostu chce się podniecić, dużo rozmyślałam i mogłabym to z nim zrobić ale boje się jak to będzie, i jak zacząć.. on się mojej bielizny nie tyka, pomożecie?

Gość gość
na pierwszy raz to bądź i tyle . mnie tak pierwszy raz bolał że nie było mowy o mojej aktywności. ale potem seks okazał się cudowny.

Gość gość
krzyczałaś? bo najczęściej jesteśmy u niego w domu i zawsze jest albo brat albo jego mama..