Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się strasznie ehhh

okres mi się spoznia, pomozcie kobietki !!!!!!!

Polecane posty

Gość boje się strasznie ehhh

Tabletki odstawilam w padzierniku, pierwszy okres mialam po 29 dniach, nastepny po 40 :O ostatni okres mialam 19 grudnia, do dzis nie dostalam :( w sylwestra kochalam się z moim chlopakiem w sumie z zabezpieczeniem, skonczyl na moim brzuchu. Tak sie martwie, okresu nie mam już 45 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę być w ciąży ... i tu nie chodzi o mnie, ja jestem na to gotowa, ale moja rodzina i moj chlopak nie :( powiedzcie co o tym sądzicie :( wiem ze to glupie ze pytam was o rade, wiem ze musze isc do gina ale mussialam się z kims podzielic tym problemem :(

najlepiej będzie jak zrobisz test. poza tym po odstawieniu różne rzeczy się dzieją, a takie opóźnienia to prawie norma. polecam test i wizytę u lekarza. czy jesteś w ciąży czy nie taka wizyta nie zaszkodzi.

Gość zośka...
pamietaj ze na brak okresu moga wpływac czynniki zewnetrzne! rowniez jezeli mialas okres stresu to rowniez moze byc przyczyna ja mialam taką sytuacje 2 miechy nie miałam okresu przez stres , Jezeli sie denerwujesz zrób test napewno jezeli jest ciąza to ją pokaze! i nie martw sie moze to po prostu stres pozdrawiam:)