Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asicaaa

co mam zrobic

Polecane posty

Gość asicaaa

mam pytanie czy ktos tez tak ma zaraz po stosunku lece siku czasem nie potrafie wytrzymac kochamy sie zawsze ponad godzine a wstyd mi powiedziec w czasie stosunku kochanie musze siusiu to zenujace:(

Możesz mieć zapalenie pęcherza. Jeżeli często biegasz, a mało sikasz:-)Tą chorobę określa się również mianem choroby miesiąca miodowego:-)Częsty seksik jej sprzyja:-) Jej przyczyną są bakterie. Jak w dodatku Cię tam piecze albo oddajesz mocz z krwią, to lepiej idź do lekarza. Jeśli nie, to i tak lepiej idź:-) To może byc wczesne stadium.

Gość asicaaa
buuu teraz to sie wystraszylam ale tak jest tylko podczas stosunku nie latam caly czas:(

Gość theblackcat
to zapewne kwestia tego, ze tak długo sie kochacie. Moze np w pozycji ktora sprawia ucisk na pecherz.

Gość Zuzannaa25
A ile jestescie razem??

Przepraszam, nie chciałam Cię przestraszyć. To jest dość częsta i niezbyt groźna choroba, ale y jej chyba nie masz, skoro nie biegasz cały czas;-).To będzie pewnie na tle nerwowym. Niby psychicznie wszystko jest ok, ale ni z tego ni z owego np. jak masz gdzieś wyjść albo jechać (moja siostra tak ma)to pięć razy idziesz do łazienki, bo niby bardzo Ci się chce. U Ciebie może podświadomie trochę się denerwujesz seksikiem:-)

a to ma jakieś znaczenie? Jakiś związek z tym, że chce się siku? :P

Gość asicaaa
Ale jarek mi tam wsadza całego kota... później jak puszczam bąki to wkoło sierść lata :(

Gość theblackcat
Mi sie zawsze chce sikac jak sie kochamy na pieska.

Fachowe określenie to" nadaktywny pęcherz":-) Lekarz to tłumaczył mojej siostrze, że zakończenia nerwów w pęcherzu moczowym źle działają i dają znać, że chce się siku, kiedy pęcherz nie jest jeszcze pełen. A to jest związane ze stresem, nawet niewielkim. Obserwuj, jeśli skończycie, a Tobie nagle sie odechciewa i nie masz potrzeby już iść i to uczucie jest tylko podczas stosunku, to może być to. Ale ja nie jestem lekarzem, ani nic. pisze tylko o tym, co sama znam...To o czym teraz napisałam, jest jeszcze mniej groźne niz zapalenie:-)