Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seeni

Anonimowe listy do.....

Polecane posty

Gość Anonimowy list
Nienawidze Cie.Teraz moge to napisać a nawet powiedziec,niestety nie Tobie,bo uciekłes jak ostatni tchórz.Chiałam wyjasnien ,lecz TY wolałes mnie odrzucić,bo tak przecież wygodniej dla Ciebie.Nienawisc to cudowne uczucie - dojrzewa powoli.I HEAD YOU. Dam sobie rade bez Ciebie.Nie ma Nas przecież nigdy nie było.Nie chce takiej połówki pomarańczy.Wole dalej życ we własnym piekle.

Gość Anonimowy list
I Hate You I Hate You I Hate You I Hate You I Hate You I Hate You I Hate You

Gość Anonimowy list
JA- MADE IN CHINA :) nie rozumieć polski i angielski:P ja nienawidziec z całego serca:O

no już dobrze...już rozumiem....🌼 nienawiść niczym miłość...kiedyś przechodzi ;-)

Gość Anonimowy list
Nienawiść nie przejdzie.Nie może ja na to nie pozwole .Bede to uczucie pielęgnować.Wystarczy mi tylko popatrzyć na jego zdjęcie :O

nienawisć to bardzo budujące i pozytywne uczucie :)

w innym przypadku nie jest już takiw wspaniałe :O

ja bym powiedziała raczej że w innym przypadku nie przybiera takiego tragicznego obrazu...:P:P:P miłość przerodzona w nienawiść...eh... to dopiero brak miłości ;-)

Gość Anonimowy list
Nienawiść zawsze jest wspaniała,bo daje siłe. --Gdy Cie kiedys spotkam nie podejde do Ciebie,bo pomimo wszystko boje sie ze Ty to TY.Najgorsze jest to ze wiem co teraz czujesz.(To samo co ja).Kiedys łączyła nas więz teraz nienawiść.I tak jest dobrze- tak ma być.

Gość a ja wcale
jej nie nienawidzę. JEJ czyli byłej "przyjaciółki" mojego męża. Cieszę się, że jest jej źle, że nie może sobie poradzić z tym, że on nie chciał tej "przyjaźni" ciągnąć dalej.

Gość Anonimowy list
Hmmmmmmm ,a to nie jest czasem zawiść?Ja nienawidze,ale zycze Mu jak najlepiej.Niech znajdze osobę której szuka i bedzie szczesliwy na 200%.

Gość a ja wcale
że niby to do mnie??? o tej zawiści??? nie, nie jestem zawistna, raczej ona jest, nadal próbuje nas skłócić a takie ma sposoby, że Hiczkok by pozazdrościł:O

Gość Taka jedna kobietka z Mazur
Tylko o Tobie myślę w dzień. Tylko o Tobie śnię po nocy. Potrzebny mi choćby Twój cień, gdy w mutku szukam pomocy ... Tak bardzo tęsknię... Ty wiesz przecież 👄

Gość teraz ja..
więc od dzisiaj żadnych głupich miłości!!! tylko SEX BEZ MIŁOŚCI DLA PRZYJEMNOŚCI

aj...jak ja GO kocham... on niby o tym wie, czasem watpi...teraz juz chyba na maxa zwatpil...2 miesiace nie widzielismy sie:( tak zle bez niego.... aj aj aj aj :(

jestes moim marzeniem wiatru natchnieniem,... ciszą w niebiosach wiatrem we włosach.... a może...byleś i już nie będziesz byłeś i jesteś wszędzie byłeś i tu nie wrócisz... byłeś by mnie porzucić a może...będziesz cierpiał tak samo, będziesz czekał co rano... będziesz płakał w ciemności będziesz konał z miłości a może... do mnie powrócisz? serce swoje obudzisz i weźmiesz z miłością w swe ręce Boże, czego chcieć więcej ?

Gość juŻ nie powiem nic
❤️