Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolwica

Sny ciezarnych kobiet

Polecane posty

Gość Zolwica

Witajcie, jestem w 36 tygodniu ciazy.Codziennie sni mi sie dziecko,tak sie bardzo boje ,czy chociaz jest zdrowe.W ciagu ostatnich pieciu miesiecy praktycznie w kazdym tygodniu bylam w szpitalu.Dostalam pelno dawek morfiny i innych bardzo mocnych lekow.(mam klopoty z nerka)Lekarze mowia ,ze baby jest ok ,ale co oni wiedza...3 lata temu dostalam w prezencie zolwia,zolw zachorowal i zmarl po okolo 4 miesiacach.Nic nie jadl przez dlugo czas i zrobil sie taki suchy,zostala sama skorupka:((.Wiec w ostatnim czasie snil mi sie moj malutki misiaczek i on tez byl suchy i pusty w srodku.Smial sie ,gaworzyl ale nie prawie nie wazyl.Sprawdzilam w senniku-niemowle -do wyboru bylo klika opcji w tym chude ,i okazalo sie ,ze czekaja mnie jakies niepowodzenia ,klopoty itp..mam teraz takie schizy,martwie sie o wswzytsko ,nie moge spac ...to mnie przerasta.Z drugiej strony bylo tez napisane ze jak sni sie matce dziecko ,to jest to bardzo dobry znak.No i w sumie moj babelek byl pusty ,a nie chudy widzicie jak smiesznie sie pocieszam:(

Zolwica - sie ty nie martw bo ja tez to przerabiam co druga noz i chyba kazda tak ma:)W twoim przypadku juz nie dlugo ja jeszcze mam sporo takich nocy przed soba.

Nie zamartwiaj sie na zapas, bo nie ma czym. Ja tez pod koniec ciazy mialam sny o dzieciach bo wlasnie o tym ciagle myslalam :) Ja mam inne horrory... dla niektorych to sie wydaje sielanka ale budze sie przerazona. Sni mis ie morze- otwarta przestrzeć i duze fale... blekitna woda... tragedia... boje sie tego jak cholera... w sumie za kazdym razem kiedy sni mi sie to morze to cos idzie nie tak...

Gość Zolwica
nie martw sie,woda jest blekitna ,wiec nie jest tak zle.musimy pozytywnie myslec ,zeby nie przyciagac zlych wibracji.

zlówica tyle ze ja mam strach przed otwarta przestrzenią i przed woda... tzn basen mnie nie przeraza ale morze, ocean itd nawet jak w tv ogladam to az mnie trzepie :D:D

ja odkad pamietam zawsze mialam chore sny...dobrze ze nie wierze w senniki. nie ma sie co martwic koszmarami

a ja kiedyś oglądałam wywiad z jakimś tam doktorkiem że mówił o tym że sny są zazwczaj objawem jak sie dużo o czymś myśli albo ogląda sie filmy lub nawet czyta gazety - to potem sie dzieje wbrew sobie - np śni sie ... zgon , ale ten zgon był kiedyś gdzieś w filmie lub sie zasłyszało ż ktoś tam umarł w radiu . Albo zdrada - jak zdrada kochając nad zycie męża ? - proste w filmach teraz to jest najmodniejsze :p Ja nie zagłębiam sie nigdy w sny - mojej mamie ostatnio sie śniło że widziała koniec świata - smiech na sali - powiedziała że musiałaby iść do spowiedzi hahahhaah ale co ma z tym cokolwiek wspólnego ? naczytała sie pierdoł w gazetach i już :p Kochane nie martwcie sie snami - sny sie nie sprawdzają chyba że sobie wmówicie że mój sen mi sie spełnił - a dupa - właśnie że nie !!!!!!!!!! Nie nie nie nie i nie ! nie ma UFO i sny sie nie sprawdzają :-) pozdrawiam

Najprosciej mowiac sny to odzwierciedlenie naszych przezyc, nasza podswiadomosc.

a jesli sie o czyms wcale nie myśli nie pomysli sie nawet przez tydzien nie slyszy nie czyta nie widzi i nagle to sie śni? to jak to wyjaśnić?

Gość i prosze bardzo
kochane jak ja bym miala wiezyc w sny to bym osiwiala w wieku 20 lat :) takie glupoty ale to takie ze nawet sie rozpisywac nie bede i codziennie co innego brrr az nie chce myslec teraz sie z tego smieje

Zolwica to ja opowiem Ci swoj sen, ktory mialam pod koniec ciazy;-) Snilo mi sie,ze urodzilam wieworke i karmilam ja piersia;-) Ona nie chciala ssac a ja biegalam za nia po calym domu:-) Skad ta wiewiorka to nie mam pojecia, ale caly czas zastanawialam sie czy bede mogla karmic piersia i pewnie dlatego taki sen. A z mniej humorystycznych to rowniez w ostatnich tygodniach ciazy snilo mi sie,ze moje dziecko urodzilo sie chore:-( Pewnie dlatego,ze non stop myslalam, czy z malym bedzie wszystko ok. Zycze Ci lekkiego porodu i zdrowego dzidziusia!!!

Gość Zolwica
dziekuje Wam,kochane jestescie.Wiem,ze nie powinnam sie martwic .Musze przestac czytac senniki ,bo nie dam rady przezyc jeszcze 4 tygodni, Pozdrawiam

Gość upuppu

A mi podczas pierwszej ciazy ciagle sie snilo ze moje malenstwo umiera:(((,topi sie w studni,albo placze przerazliwie a ja wiem ze dzieje mu sie krzywda i nie moge go znalezc.I tak w kolko,bylam czesto strasznie splakana po przebudzeniu.Wszystko skonczylo sie kiedy moj syn pojawil sie juz na swiecie.W chwili gdy go zobaczylam wiedzialam ze wszystko bedzie ok i zawsze damy sobie ze wszystkim rade.Mysle ze to sa takie podswiadome leki o malenstwo,niestety niezbyt to przyjemne...Teraz nauczona doswiadczeniem nie mysle tyle o tym co bedzie bo wiem ze musi byc dobrze i na szczescie zadne koszmary mnie nie drecza.Pozdrawiam.

Zowica sny kobiet w ciąży o dzieciach to norma :) mnie również śniły się dzieci. Raz miałam taki śmieszny sen, że Kuba mi wyszedł przez pępek pokazał mi uśmiechniętą buzie i schował się z powrotem 🌻 cudny sen!!!! Pamiętaj o tym, że przeważnie to co się śni jest na odwrót z rzeczywistością tak więc skoro śnił Ci się chudziutki dzieciaczek może okazać się słotkim tłuścioszkiem :D