Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny_w_domu

Partnerka na lata + nietypowe upodobania

Polecane posty

Gość fajny_w_domu

Cześć dziewczyny mam 25 lat, od jakiegoś czasu (kilka lat właściwie) zainteresował mnie sex analny z kobietami. Bardziej klasyczny tez mnie kreci ale jednak mniej. Jak myślicie kiedy jest odpowiedni moment na powiedzenie swojej partnerce o takich upodobaniach?? Nie chciałbym jej urazić, żeby potem nie czuła się jak "zabawka", szukam raczek takiej kobiety której taki rodzaj sexu sprawia jakaś przyjemność i nie będzie miała oporów żeby go uprawiać non-stop na przemian ze zwykłym. czy to jest kwestia miesiąca, dwóch?? jakiegoś etapu w związku?? dla mnie to zawsze jest problem bo czasem jestem już na takim etapie i okazuje się ze dziewczynę wcale to nie kreci.... Poszukuje partnerki która prócz wszystkich normalnych naturalnych cech potrzebnych przy wspólnym byciu razem (tymi nie związanymi z sexem mam namyśli) chciała by uprawiać sex analny. Jak taką znaleźć nie angażując się wcześniej?? Jeden ze sposobów jaki kiedyś wymyśliłem to wysłałem anonimowa ankietę w której wypisywała swoje preferencje i odpowiedzi zamiast do serwisu trafiały do mnie, no ale może macie jakiś pomysł?? podkreślam że chodzi mi tu o związek na stałe a nie jakaś przygodę z prostytutka których zresztą nie miałem i nie chce mieć. pozdrawiam.

chyba trudno bedzie ci taką znaleźć. Kobiety nie lubią seksu analnego, a jeśli nawet to jest to rzadkość....

albo jej nic nie mów i wjedź z zaskoczenia :P Że niby się poślizgnął i źle trafił (przy okazji sprawdzisz czy jej się spodobało), albo zmień upodobania :P

Gość fajny_w_domu
a czy pytanie w stylu czy uprawiałaś już sex analny w jakimś mało stresującym momencie sam na sam przejdzie?

hmm... zależy, różnie moze n to zareagować :P Ale np. w cosmopolitanie byl ostatnio test, w którym padało min. takie pytanie. Kup gazetę i niby przypadkiem zrób jej ankietę :P I po problemie :P

Gość fajny_w_domu
z zaskoczenia to raczej mało możliwe jest, dupke trzeba dobrze wymasować zanim będzie mógł się zmieścić cały członek (wiesz musi być Gumowa ;) ) no i wołałbym żeby partnerka była na taka ewentualność przygotowana bo tylko czysta dupka wchodzi w grę, bez żadnych niespodzianek :P.

Gość theblackcat
powiedz jej o swoich upodobaniach, jak bedzie chciała sprobowac to pewnie cos powie, a jak nie to bedzie siedziec cicho.

Gość pmoim zdaniem powinieneś
o tym powiedzieć jak najszybciej. Ja bym nie mogła zmuszać się do czegoś, czego nie chcę, więc taki związek by nie miał najmniejszego sensu. Gdyby sie okazało, ze kogoś kręci seks analny, to po prostu bym sobie odpuściła, nawet gdyby to był genialny człowiek. Pozostalibyśmy najwyżej przyjaciółmi. Zaraz się oburzysz na to porównanie, ale czy Ty byś chciał, żeby Ciebie ktoś posuwał w tyłek, jak nie masz na to ochoty, żeby utrzymać związek przy życiu? Szczerze watpię. A odbyt męski i żeński jest taki sam:)

Gość fajny_w_domu
z 2 razy w tygodniu wystarczy a 5 dni normalnie

Gość spytam tylko
widziales odbyt kobiet uprawiajacych seks analny?Ja widzialam:-o

Gość podnoszeeee
Ja dalam facetowi dopiero po slubie.Balam sie jak cholera :) I bylo z 6 razy i powiedzialam w koncu NIE bo nie sprawia mi to przyjemnosci,a nie chce by nasz zwiazek byl oparty na...poswieceniu :-0 Bardzo malo kobiet jest,ktore lubi ten rodzaj sexu,a wiekszosc kobiet(Polek) pewnie nigdy nie uprawialo sexu analnego. Marne szanse autorze....🖐️ A powiedz mi,bo strasznie mnie to ciekawi...czemu tak bardzo lubisz sex analny?Bo zdaje sobie sprawe,ze gacetow rajcuje to,lecz jako urozmaicenie,dodatek lecz nie podstawe!!

Albo kup sobie dorodnego ogórka i sam popróbuj, od razu przyznasz, że nie możesz namawiać na to swojej dziewczyny :P

Gość fajny_w_domu
załóżmy ze dziewczyna lubi taki rodzaj sexu (albo chociaż jej to nie przeszkadza) ... wtedy takie pytanie nie powinno ją zbytnio zmieszać, czy jest tak? a jeśli nie lubi to czy da po sobie poznać czy raczej będzie się czerwienić albo skamienieje? jak byście sie zachowały? p.s. pomysł z wanna niezły, niestety to jeszcze nie ten etap i czy to w ogóle działa ? :)

wiesz... 2 razy w tygodniu... po kilku latach Twoja kobieta nie bedzie mogla trzymac kalu bo jej zwieracz sie tak rozluzni... a poza tym tylko Tobie sie wydaje ze to tak fajnie wszystko wyjdzie - myslales o tym jak latwo doprowadzic do zakazenia pochwy E.coli jak sie uprawia czesto seks analny? Poczytaj na antykoncepcji i ginekologicznym jakie dziewczyny maja problemy zeby to wyleczyc...

gorzej jak sobie pomyśli, ze Ty lubisz tylko tak i obrazi się na smierć, bo i takie możliwości istnieją ;-)

Gość spytam tylko
pomysl gumowej jest dobry,moze sprobuj;)

Gość fajny_w_domu
2/5 (albo roche wiecej) to nie jest podstawa jednak bez takiego "fetyszu" po jakimś czasie sex staje sie męczący i bardziej nie wiem nudny może ... p.s. widziałem jak wyglądają no i wiadomo połowy z nich wolałbym nie widzieć ale za to druga połowa :)) Teraz dzięki serwisowi www.redtube.com wpisując hasło anal każdy może zobaczyć :P .. no i strasznie dużo ego typu filmikow w sieci wiec jak to jest... ciezko znaleźć kobiete a tyle ich w sieci robi to (dla kasy) ale robi :P

Gość spytam tylko
no wlasnie.Chcialbys,zeby twoja dziewczyna zostawiala za soba slady wlasnych odchodow;)

ale te w necie to już na wylot przepchane, zalożę się, że nie chciałbyś, zeby i Twoja dziewczyna po jakimś czasie tak wyglądała. Poza tym, jak później bedzie miała w majtkach dziurę wielkości wiadra to i Tobie chyba przestanie sprawiać to przyjemność...

Gość ja bym zareagowała normalnie
tzn. powiedziałabym, że ie mam ochoty na coś takiego, w ogóle, nie zamierzam się poświęcać i że nie chcę z Tobą być, ani spać, ani taki związek nie ma sensu. I tyle.

Gość fajny_w_domu
a czy odpowiednim momentem na taki rozmowy może być sytuacja w której jest dużo śmiechu, czy lepiej podczas jakiejs normalniejszej rozmowy? Zakamuflowana pomarancza z tym wirusem to mnie trochę zbiłaś z tropu, ale dla bezpieczeństwa można by uprawiać anal w gumce albo umyć penisa po takim stosunku i wrócić do zabawy :) a z tym rozciąganiem, to pojęcia nie mam ale chyba to nie robi różnicy, nie jestem w temacie ale jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał problemy z trzymaniem stolca :) sorry rozbawiło mnie to trochę... wydaje mi sie ze kilka godzin w tygodniu na cały tydzień to i tak nie dużo i dupka będzie sama dbać o formę :) ... mam wrażenie ze to jakiś przesąd jest ale może się mylę

Moze lepiej nie sprawdzaj, bo jeszcze się okaże że to prawda i bedziesz musiał klocki z dywanu sprzątać :P

to nie wirus tylko bakteria ktora zawsze wystepuje w kale... wiec pamietaj zeby nigdy nie wkladac penisa po analu do pochwy!!! niestety zwykle mycie bakterii nie wystraszy... tez kiedys mialam takie zakazenie i powiem Ci.... masakra...

Gość fajny_w_domu
nadal uważam ze to zabobon z tymi klockami :P

Gość ja bym zareagowała normalnie
moim zdaniem powinieneś najpierw sam sobie coś włożyć w dupę, mówię poważnie. Kup jakiś wibrator czy coś. W końcu u mężczyzn ten rodzaj seksu ma sens- postymulujesz sobie prostatę.