Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia89

Spóźniony okres...

Polecane posty

Gość Katia89

Ostatni okres miałam 1 stycznia... Niestety ale na tym się skończyło i nie czuję abym dziś czy jutro miała go dostać. Choć mam nieregularny to chyba jest to dość długo już... Nie wiem co robić... Z moim chłopakiem zabezpieczamy się prezerwatywa ale to raczej do pewnego zabezpieczenia nie należy... Ostatnio pobolewa mnie podbrzusze, czasami dziwnie mnie kuje, dużo oddaje moczu i bardzo mnie wysadza po jedzeniu... Może moje myśli są błędne...

Gość witaj w klubie ...
teraz jestesmy już we dwie z tym ze ja ostatni okres mialam 19 stycznia, a ostatni raz wspolzylam w sylwestra ( mialam podejrzenie drobnej infekcji dlatego nie wspolzylismy pozniej) W sylwestra kochalismy się w gumce, on skonczyl mi na brzuchu. Brzuch pobolewa mnie od jakiegos czasu, tak jakbym miala dostac okres ... mam nadzieje ze dostane. Acha, jestem po odstawieniu tanletek (w pazdzierniku)

Gość Katia89
Ja również mam tą nadzieje... Choć bardzo chciałabym mieć maluszka, ale jestem jeszcze za młoda.

Gość witaj w klubie ...
ja jestem tez stanowczo za mloda. tzn osobiscie moglabym miec już dziecko, czuje ze jestem na to gotowa, ale moj chlopak i rodzina ... no to tu duzo gadać mam dopiero 18 lat :O

Gość Katia89
Ja w maju będę mieć 19 ale co z tego... Raczej nie mogłabym zapewnić dziecku bytu teraz, a być zależnym od kogoś to bez sensu...

Gość to samo
dziewczyny,mam to samo ;( w sylwka ost miesiączka... zabezpieczałam sie z chłopakiem gumką... robiłam test, wyszedł negatywny, ale gdzie ta miesiączka?!

Gość witaj w klubie ...
wiem, wiem stres potrafi dzialać takie rzeczy :( ostatni okres dostalam po 40 dniach, tez się stresowałam ale teraz mija 45 dzie i nic. jedynie samopoczucie takie jak przed okresem. Ale na zdrowy rozsądek nie powinnam być w ciąży chlopak skonczyl poza mną, tzn na mnie, ale chyba plemniki nie mialy jak przedostać się do srodka ... boje się zrobić test

Gość to samo
może masz racje... ja mam teraz sesje ;( i podwójnie schizuje... ale to po raz pierwszy tak się spóźnia ;\

Gość witaj w klubie ...
mam nieregularne cykle z powodu odstawienia tabletek antykoncepcyjnych :( w tym miesiącu (ehh tzn w styczniu) mialam znow zacząć brać tabsy zobaczymy jak to będzie :( Bardzo się martwie

Gość witaj w klubie ...
poza tym tak się zastanawiam, jakby co, byalbym już w pierwszym miesiącu ciąży. napewno mialabym jakieś objawy. a ja nic. nie chce mi się siusiu, nie powiekszyly mi się piersi, nie mam nudnosci (chociaz na nie mzoe troszke za wczesnie)