Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .paulina*/

co zrobic zeby makijaz dlugo sie utrzymal ????

Polecane posty

Gość .paulina*/

np. gdy jestem na imprezie, troche potancze to czuje ze podklad mi splywa od razu. Jak tego uniknac i sprawic zeby skora byla matowa jak najdluzej ? Dodam że używam podkładu Revlon ColorStay.

Gość xdziewuchax
raczej nie da sie tego uniknąć, postaw na naturalność nio chyba ze chces co 10 minut biegać dołazienki i poprawiać cały makijaż. Jak dla mnie to i tak po godzinie wszyscy się spocą i nikt już nie patrzy na to jak kto wygląda

Gość joanna71
zawsze można mieć taki puder w kamieniu bo matuje i najlepiej kupić w takiej zamej tonacji co podkłąd. Dobrym sposobem jest taka woda termalna w aerozolu którą lekko spryskujemy świerzo pomalowaną twarz

Gość .paulina*/
dzieki za rady :)

Gość asasasasd
zeby sie dlugo trzymal makijaz najpierw musisz rozetrzec podklad, dokladnie, pozniej wklepac jedna wrstwe, a pozniej wklepac kolejna warstwe kolo nosa w kącikach broda(te miejsca ktore ci sie swieca) odczekac chwile, az puder troszke wyschnie i pozniej delikatnie przypudrować cala twarz najlepiej pudrem transparentnym. pozniej roz i koniec, mnie sie strasznie dlugo trzyma makijaz a nie uzywam jakis rewelacyjnie drogich kosmetykow (puder z lirene, i w kamieniu puder z astora

Gość asasasasd
aha dodam ze moze ci sie na poczatku wydawac ze niezla masz tapete ale po ok polh do godziny czasu wszystko ladnie wsiąknie i bedzie idealnie

Gość Mileska
Hmmm właśnie mam ten sam dylemat. Zapisałam się już nawet na kurs kosmetyczny w Koszalinie. Słyszałam, że Pani Aleksandra Paszek dobrze tam uczy i wiele ciekawych rzeczy przekazuje. Może któraś z Was była?

Gość gość
spryskujemy twarz lakierem do włosów-delikatnie , sposób prosty i sprawdzony

Gość Atka36
Ja byłam w Koszalinie, ale nie na kursie a robiłam sobie makijaż permanentny brwi. Pani Aleksandra Górecka mi go wykonywała. No i mam trwały makijaż i teraz myślę czy nie zrobić sobie jeszcze ust i kresek na powiekach. To wcale nie boli, szczególnie jak pani Aleksandra wykonuje.