Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalala.........

male pytanie o wage, jestem w ciazy..

Polecane posty

Gość sialalalala.........

jestem w 24 tyg ciazy, do tej pory przytylam 5kg, czy jest to za duzo?? jem bardzo duzo, jestem ciagle glodna, nawet bez kolacji nie moge sie polozyc spac, ale wczoraj jedna "kolezanka" powiedziala,ze jak nie bede trzymac jakiejs diety to to zaszkodzi dziecku, bo potem moze miec problemy z nadwaga itd ale co mam zrobic jak chce mi sie jesc i to slodkie :/ czy duzo przytylam?? nie sadze, zeby dieta byla zdrowa w ciazy.. waze teraz 59kg, mam 168cm. czy grozi to jakas nadwaga??= nie rozumiem

Gość naprawdę tego chcesz
nie wazysz dużo i nie przytyłas duzo..wyluzuj...

Gość sialalalala..
to ja nie wiem w czym problem, kazdy ma jakies ale i co kawalek jakas krytyka, jak nie za duzo waze to za malo.. jak nie brzuch za maly to za duzy :/ i juz nie wiem co z tym \"rad\" madrego wywnioskowac

Gość waga w czasie ciązy
Daj spokój i sie tak nie przejmuj, każda osoba inaczej przybiera na wadze w czasie ciąży jedna 30 kg druga 5 i ani to ani to nie jest złe, to zalezy od twojego organizmu, ja jestem teraz w 34 tygodniu ciązy i do tej pory przytyłam 10kg, a moja waga z przed ciązy to 43kg przy wzroście 164cm, wiec wyluzuj, jak coś bedzie nie tak to lekarz Ci na pewno o tym powie, głowa do góry :)

sialalalala......... jestem w koncowce 25tc i przez ten okre sprzybralam ok7 kg.a nie jestem caly czas glodna nie obrzeram sie a lekarz mi powiedzial ze waga jest ok.wiec nie masz sie co martwic poza tym niektore kobiety przybieraja w ciazy na wadze nawet do15 kg.wiec glowa do gory:)Nie sluchaj "kolezanki"bo jest glupia!!!!:)

moja droga, ja przytylam 30 kilo, i wszystko stracilam w 6 miesiecy :)

hmmm ja kiedy zaszlam w ciaze wazyla AZ 65 kg!!!! wiem ze w chuj duzo ale niewazne (kiedy chcialam zajsc to musialam utyc)...w trakcie ciazy przybralam 7-8 kg...po porodzie wazylam 13 kg mniej:) a teraz waze 56 kg:) wiec nie panikuj, znam laski co tyja po 30 kg i zrzucaja bez problemu!!przy dziecku czlowiek traci mnóstwo energii, jesli do tego będziesz karmic... powodzenia:)

Gość haniś
dziewczyny a jak sobie radzicie z tym wiecznym głodem? jestem w "młodej ciąży" i już tyję bo jem kilka razy dziennie, ale jak mnie zaczyna ssać z głodu to pojawiają się mdłości. co zrobić żeby tyle nie jesć i nie utyć tak bardzo

W ciązy nie wolno nie jeść kolacji :) No i trzeba kilka razy dziennie :) A jeść często a mniej, zamiast słodyczy itp.. dużo warzyw i owoców. Jeść zdrowo, bo maluszek to dostaje!

Gość mówi się ze
optymalnie powinno się tyć w ciąży 1kg na miesiąc. Ty skończyłas 5 miesiąc, wazysz 5 kg więcej, wiec jest idealnie, poza tym popatrz, ze przed ciążą wazylas stosunkowo mało jak na swój wzrost.

sialalalala......... najlepiej zapytaj swojego ginekologa i o wagę, i o sposób odżywiania Ja przytyłam 16 kilo, ale spodziewałam się tego, bo ja dużo przed ciążą nie ważyłam. Ponieważ karmiłam piersią i to dośc intensywnie, to szybko mi to zginęło, a nawet zaczęłam zbyt kościotrupowato wyglądać. Pozdrawiam