Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pijus

kto z was pije dzis

Polecane posty

Gość Pijus

Przyznawać się , czy jest tu ktoś oprócz mnie kto pije dziś w samotności czy tylko ja jestem wyjątkiem ?

Gość Pijus
mam wódke , piwo i gibony ktos chetny :)

Gość Pijus
Gibonowate, gibony, gibbony (Hylobatidae) - rodzina małp człekokształtnych. Występują w lasach Archipelagu Malajskiego, Półwyspu Indyjskiego, Półwyspu Indochińskiego i południowych Chin. Opis Niewielkie małpy z czarnym, szarym lub brązowym futrem z jasnym obramowaniem dłoni, stóp i twarzy. Gatunki z rodzaju Hylobates i Symphalangus są najmniejszymi małpami człekokształtnymi (od 4-8 kg). Z kolei siamang może waży 23 kg przy 1 metrze wysokości. Spośród człekokształtnych najlepiej przystosowane do nadrzewnego trybu życia, przemieszczając się w koronach drzew stosują ruchy brachiacyjne, polegające na przekładaniu kończyn przednich, utrzymujących ciało w pozycji wiszącej. Potrafią przemieszczać się z prędkością rzędu 50 km/h. Większość czasu spędzają na drzewach, schodząc jedynie w poszukiwaniu pokarmu lub wody. Żywią się liśćmi i owadami.

Gość Pijus
polewam mam to dam :)

Gibon: inaczej joint, skręt, blant (papieros z Marią) - Dawaj skoczymy na gibonka! - A masz, czy będziemy dopiero montować? :p

Gość muza dobra+
ale nie chlej pomyśl o kacu..ble........................... no ale skoro chcesz YY YY YY YY

Gość Gdansk38
Jestem i pije!

Gość muza dobra+
Krak pozdrawia

Gość ja już nie piję
Wszystko już przepilem i jestem teraz dziadem, nie mam za co. To straszne, bo spirytualia w takiej kondycji byłyby szczególnie pomocne.