Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaznudzona

nie zalezy mu na tobie...

Polecane posty

Gość onaznudzona

dostałam ta książkę przeczytałam i jestem w szoku okazuje sie ze większości facetów za którymi latałam nie zależało na mnie:o szok

hej. ojej serio ? Mysle, ze taka ksiazke moglaby mi sie przydac... Czy moglabys mi ja wyslac na maila, prosze ? Moj mail to : reamon@poczta.onet.pl Z gory dziekuje :)

Gość tattoos
czekolada,durna jestes jak but,mowie to po przeczytaniu jakichkolwiek twoich wypowiedzi

Gość zgadzam
sie z pain au chocolat. Te ksiazki opieraja sie na zachowaniach czestych u mezczyzn, ale sa dowolnie interpretowane przez autorki. Chodzi o kase-wiadomo. poza tym te madrosci to znaly juz nasze babcie.

tatoos a moze tak pod czarnym nikiem napisz :D:D:D hhę?:D zreszta mnie twoja opinia tak obchodzi ze hejjj:D:D:D:D:D uhuhuhuhu

Gość to tylko jaaa23
baby sa strasznie glupie i naiwne, kazda scieme mozna im sprzedac w odpowiedniej okladce i ubranej w odpowiednie slowa, wydaja kase na debilne ksiazki, niepotrzebne kosmetyki i ciuchy, az zal

Gość to tylko jaaa23
tzn sprostuje, sa jeszcze madre kobiety:P moja wypowiedz sie tyczyla podobnych autorce. fakt ze ksiazka otworzyla jej oczy swiadczy tylko o tym ze nie uzywala mozgu w poprzednich zwiazkach

Gość onaznudzona
heh hmm..co do oskarżenia o nie uzywanie mózgu:o młoda jestem dopiero uczę sie zwiazków i reguł w nich panujących jakoś nie miałam nigdy szczcescia mięć chłopaka dłużej niz tydzień,hmm....książka całkiem życiowo napisana pozwala z lekka zrozumieć męska naturę jednak wiadomo ze życie to nie książka wiec wszystkiego nie moza brać poważnie:) co do prośby o przesłanie ok przesyłam i życzę miłej lektury:)

Gość onaznudzona prosze również
o przesłanie tej książki jeśli to nie kłopot melody34@wp.pl dziekuje bardzo :)

Gość onaznudzona
baby sa strasznie glupie i naiwne, kazda scieme mozna im sprzedac w odpowiedniej okladce i ubranej w odpowiednie slowa, wydaja kase na debilne ksiazki, nie wydałam ani grosza dostałam w wersji mailowej:D co do zarzutu o wydawanie kasy na kosmetyki i kremy wybacz ale jak masz do wyboru zadbana dziewczynę z delikatnym make-up czy zapuszczona dzieweczkę z rozstępami gdyż zal kasy było na kremik ciekawe która wybierzesz:D ano właśnie:)

\"jakoś nie miałam nigdy szczcescia mięć chłopaka dłużej niz tydzień\" jesli moge spytac, ile masz lat? i po jakim czasie wchodzilas w zwiazki skoro one tak krotko trwaly? bo mam wrazenie ze najpierw zaczynalas z kims chodzic a w trakcie tego chodzenia sie dopiero poznawaliscie... a to odwrotnie sie robi;)

Hey, wyślij mi na maila tą książkę, z góry dziękuje :) meg_black@wp.pl

Gość onaznudzona
:)

Gość Ja też poproszę
Też bym sobie z ciekawości przeczytała:P\ Mój mail to ktb@aytograf.pl

Gość onaznudzona
kilka wysłałam prosze o potwierdzenie ze dostałyście ale tutaj na caffe dzieki:)

Gość ja też poproszę
Pomyliłam się przy wpisywaniu ktb@autograf.pl

Gość onaznudzona
dzizas ja pierdole poproś ładnie tez ci wysle:D

Gość ja też poproszę
Dostałam, dziękuję bardzo 🌻