Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmcmc

ZACZYNAM SIE ODCHUDZAC CHCE SCHUDNAC 7KILO

Polecane posty

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
zrzucis ale tak samo szybko jak zrzucisz przytyjesz bo nie sadze ze wytrzymasz na tych jogurtach dluzej niz 2 tygodnie... polecam ich naprawde fane podejscie i nie czuje czlowiek ze jest na diecie www.twojcel.eu

Gość karinka27
Ja sporo więcej schudłam na cateringu dietetycznym i bieganiu. Kwestia doboru cateringu i tego jak przykładamy się do ćwiczeń. Polecam którąś z tych diet: http://www.przelomwodzywianiu.pl/rodzaje-diet I dowolną aktywność fizyczną - najlepiej na powietrzu.

Gość gość
Koleżanka w pracy piła herbatki Slim Herbal System. Zainteresowałam się i ściągnęłam rozwiązanie. Mieszanki ziołowe pomogły, bo po południu zupełnie nie chce mi się jeść. Zmiany zauważyłam po mniej więcej dwóch, trzech tygodniach picia. Pewnie na każdego działa nieco inaczej.

Gość gość
Po standardowych spalaczach tłuszczu na bazie kofeiny zawsze źle się czułem i nie mogłem zasnąć. Teraz piję Slim Herbal System i czuję się bardzo dobrze. Też jest widoczne rozgrzanie, między 15:00 – 18:00, a później stopniowo organizm się wycisza. O 22:00 już smacznie śpię, a kiedyś o 1:00 się przewracałem.

Gość gość
Ja jestem na diecie 1200 kcal. W 1.5 miesiąca spadło mi 5,5kg :)

Gość zielepak
Po pierwsze: dieta mono może być, jeśli w jakiś inny sposób dostarczasz organizmowi niezbędnych substancji np suplementami. Po drugie, do kogoś kto się źle czuł po suplementach z kofeiną - zależy jaka kofeina ;) ja biorę do diety IQgreen z wyciągiem z zielonej kawy i nie zauważyłam nawet gorszego samopoczucia, wręcz przeciwnie. Najważniejsza zasada - Wszystko z głową.

Gość gość
Najważniejsze są zbilansowane posiłki. Takie, które dostarczają odpowiednie witaminy, mikro i makroelementy. W tym przypadki może pomóc dietetyk. Polecam serdecznie www.igortreneronline.pl :) Nie trzeba się głodzić, by schudnąć ;)

Gość gość
Potrzebujesz diety i ćwiczeń, wtedy na pewno schudniesz. Jak nie lubisz siłowni to możesz zapisać się na aqua fitness do http://new.fitswim.pl koleżanka chodzi tam i jest bardzo zadowolona :)

Gość gość
To jak teraz wyglądam zawdzięczam w większości tabletka Foreverslim.To one pozwoliły na o wiele szybszy spadek wagi.Dieta też była ale to te tabletki wykonały większość roboty.Polecam wszystkim odchudzającym się.

Gość damondaa
A tam od razu tabletki byście wszyscy brali.... przeczytajcie sobie w pierwszeństwie artykuł taki jak https://adamed.expert/jakie-owoce-wspomagaja-odchudzanie/ i generalnie odkryjcie ile naturalnych produktów wspomaga odchudzanie zamiast faszerować się chemią. Wiecie w ogóle jak tworzone są takie tabletki na odchudzanie... ? :)