Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisia 123

zielone biegunki

Polecane posty

Gość anisia 123

Witam.Moj 5 miesieczny synys od 3 dni robi strasznie rzadkie,wodniste kupki(10 x dziennie).Karmie go piersia i bylam ostatnio chora czy to moze byc tego przyczyna??W kupokach widoczny jest sluz i czasem troszke krwi :( co ztym zrobic??? srtasznie sie boje i nie chce zeby mojemu malenstwu stala sie krzywda:( :( :(

twoj synek ma biegunke,powinnas isc z nim dolekarza bo dziecko moze sie odwodnic.nie mozna ignorowac biegunek tymbardziej u niemowlakow

Gość aparat
Ojej,jezeli ze sluzem i dodatkowo z krwia to czego szukasz na kafe????Do lekarza gnaj

NAPRAWDE.i to od 3dni.nie czekaj tylko lec do lekarza

Gość anisia 123
hej kobietki.byłam u lekarza wczoraj i powiedzial mi,ze maly zalapal jakiegos wirusa i przepisal mi SMECTE NUTROLIN B I ORSALIT na dopajanie zeby sie nie odwodnil.Kurcze moze mam zle mleko???co myslicie???i powinnam przestac go karmic piersia???slicznie Wam mamusie dziekuje :) boje sie i chce dzis isc prywatnie do lekarza

Gość szkoda że nie wiesz
że nawet jak jesteś chora to trzeba karmić piersią dziecko i tak styka sie z bakteriami / wirusami które spowodowały twoją chorobę a w mleku są obecne wyprodukowane przez ciebie przeciwciała

jesi bylas u lekarza i przepisal ci to ok..musisz obserwowac.jakmoj maly mia biegunke to musialam odstawic mu mleko

Gość aparat
Ja mysle,że Twoje przeziebienie niema żadnego związku z jego kupami.Tylko,że jeżeli dziecko robi kupy ze sluzem i za każdym razem(nie wspomne o krwi,bo ja juz dawno byłabym z dzieckiem na pogotowiu) to musi byc coś nie tak.

Nie przestawaj go karmić! Bo zrobisz mu teraz większą krzywdę podając sztuczne mleko kiedy ma problemy z brzuszkiem, byłas u lekarza i tego sie trzymaj, dzieci niestety łapią wirusy, mój mały tez tak miał ostatnio i kupa była okropna, też podałam sztuczne mleko, ale Kubusia strasznie bolał brzuch i dla odmiany nie mógł zrobić kupy, wróciłam do swojego mleczka i teraz jest ok.

kamka82, ale twoje dziecko chyba było starsze? Bo nie można odstawić mleka 5 miesięcznemu dziecku.

moj mial pol roku.mleko sztuczne tym bardziej powinno sie odstawic

Gość anisia 123
no tylko mi zal tego maluszka bo taki bladziutki sie przez te 3 dni zrobil:( kupie dzis mleko modyfikowane i mu podam co myslicie??

dziewczyny nie chce sie wymadrzac bojestemmloda mama ipewnie nie doswiadczona..ale moj jas mial troche tych biegunek i zawsze bylajakas przyczyna..m.innymi miał zakarzenie drog moczowych.dlatego powinno sie zrobic badanie moczu

nie zadne mleko sztuczne!!!ty badz na lekkiej diecie i gokarm

Gość anisia 123
no wlasnie nie ma goraczki KAMKA nic mu nie dolega,jest usmiechniety,bawi sie tylko te kupki :( ELŻWIRA wrocilas z powrotem do karmienia i bylo lepiej????

tak, kupki się unormowały. Nie podawaj mleka sztucznego bo narobisz mu jeszcze większych problemów.

a jeżeli mały jest w dobrej formie to się nie martw, jeżeli złapał jakiegoś wirusa to układ pokarmowy też musi dojść do siebie.