Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtualna

opryszczka pod nosem

Polecane posty

Gość wtualna

wlasne wyskoczyla mi opryszczka pod nosem ,bylkam chora bralam antybotyk (boparox) no jest opryszczka wielka jest w nosie pod nosem i zmierza w kiweunku ust:( smarowac ja czyms czy zostawic?:(

posmaruj czymś co wysusza, ja zazwyczaj używam sudocremu lub penatenu. sudocrem działa cuda :)

Gość heviran
Radze pojsc do lekarza pierwszego kontaktu i poprosic o recepte na heviran. Sa to tabletki do polykania. Niedrogie, nie majace dzialan niepozadanych jakis wielkich, ktorych nalezaloby sie bac. Polyka sie je przez pewien czas.. wszystko powie Ci lekarz. Plus taki, ze opryszczka znika ( uspiona zostaje ) na dlugi czas bo u niektorych nawet na dwa lata. Ogolnie Polecam :)

Gość wtualna
do heviran ,wielokrotnie bylam u lekarza z opryszczka i zaden nie cchial mi zapisac hevranu kazal kupowac masci i tyle ,lekarze niechetnie przepisuja heviran -ne mam pojecia czemu:( nie wiem co teraz bo w aptece bez recepty tez m nie chca sprzedac

Wznawiam temat chociaż takich już pewnie milion było, bo właśnie wyskoczyła mi opryszczka w nosie! Masakra jakaś, zawsze jak już była to na ustach. W nosie boli jak nie wiem. Czym to leczyć? A na przyszłość da się jakoś temu zapobiec? Radźcie!