Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAUSYKA24

KOSMETYKI KTORYCH UZYWACIE I........

Polecane posty

Gość FAUSYKA24

JAKICH KOSMETYKOW UZYWACIE I NAPRAWDE DZIALAJA?

Gość ANNUSSIA 24
KREM NIVEA SOFT

Gość majajajaaja
Używam wielu kosmetyków (mam manie) :-) A te co polecam to: jedwab do włosów Biosilk,świetny na zniszczone końcówki,olejek do ciała skin so soft z avonu,szampon do włosów Joanna z apteczki babuni ze skrzypem,tusz do rzęs wonder z oriflame-suuuper wydłuża rzęsy,cienie do powiek ruby rose- moje ulubione,mienią się w swietle i sa bardzo trwałe a do tego tanie,paleta 48 cieni kosztuje ok 14 zł na allegro :-)

Gość sara oyyyy
ja uzywam szampon z joanny na wypadanie wlosow balsam z avonu sss krem do twarzy nivea

Zestaw do zniszczonych włosów firmy MATRIX, nie jest drogi i wystarczył mi na pól roku ... :] szampon, odżywka i krem stylizujący po ok.30 zł . Włosy jak jedwab, naprawione końcówki... mmmm

Gość wtualna
Włosy:spray do prosotwania wlosow babyliss pro liss:) =prostownica Tondeo eco cerion Kauds slalom shine serum(serum modleujace na rozdwojone koncowki,nadajace polysk wlosom) Biosilk -plynny jedwab do wlosow:) nablyszczacz firmy Goldwell :) szampon head&showders:) Twarz krem Nivea visage matujacy na dzien -rewelacja -zeby nie wyskakiwaly pryszcze:) ok17zl tusz do rzes volume express maybelline) ten granatowy cienie do oczu firmy inglot baza wygladzajaca po podklad firmy AA prestige +30:) podklad Estee lauder double wear/Revlon colorstay with softlex korektor wszechczasow-Dermacol:) tan ,wydajny,super krycie kuleczki brazujace firmy sensique:)rewelacja jako roz nak osci policzkowe roz loreal blush delice:) bala perla na ywbielanie zabkow:)

Gość PSYCHOSIC
CZERWONY BALSAM GARNIER, MASKA DO WŁOSÓW ELSEVE ŻÓŁTA, KREM DO TWARZY I PIANKA DO MYCIA TWARZY VICHY SERIA RÓŻOWA

Gość zmartwiona zuzia
ja uzywam szamponu z avonu i olejku sss

Gość ja polecamm
emulsje do higieny intymnej Lactacyd Pomaranczowy olejek przyspieszejący wzrost paznokci z orflame Masło kakaowe z zijai do twarzy

Gość maniaczka dloni
a ja mialam problemy ze skora dloni-rece przemarzniete,suche,skora az zlazila.Zadne balsamy,kremy,masci z wit.A nie pomogly.Trafilam na krem do rak NEUTROGENA(tylko w aptece mozna kupic)i ...rewelacja!!!Kosztuje 22 zl,ale rece jak pupcia niemowlaka.Bardzo wydajny!!! I polecam podklad z Avonu-chyba za 30zl(teraz promocja i kosztuje 21,90)PERSONAL MATCH-tak sie nazywa.Rewelacja :) Szampon tylko i wylacznie Joanny lub czasem EVA natura :)

Gość o kurcze to ja może zaczne
czerwony szampon i odżywka Elseve Henna Wax treatment oliwka Babydream

Gość maniaczka dloni
a i jeszcze tusz do rzes maybelline XXL ten bailo czarny,dwustronny.Rzesy jak wachlarz :)

neutrogenę można też dostać w marketach :) - potwierdzam że krem do rąk rewelacja Dercos Vichy do suchego łupieżu - jedyny skuteczny dla mnie podkład - Astor anti stress & lift balsam - czerwony Garniera odżywka do paznokci - Belweder (dawniej Barbra) z ceramidami roślinnymi tusz - Rimmel volume flash (czerwony)

Gość maniaczka dloni
faustyka24 a ty co polecasz z wlasnego doswiadczenia??

Gość maniaczka dloni
a to nie wiedzialam,ze w marketach mozna dostac ;)

Gość no to ja też wpisuje..
włosy : zielony szapmop nawilżający mrs.potters - świetnie nawilża zniszczone, suche włosy, jedwab Biosilk twarz: krem nivea, korektor Pierre Rene, podkład Revlon Colorstay, kulki brązujące Avon, tusz Meibeline Lash Stylist - taki zielony ciało: masło oliwkowe do ciała z Zjai, krem do rąk Neutrogena, peeling z kawy, krem nivea to chyba wsio.. aha, jako tonik do twarzy używam wodę przegotowaną z kilkoma kroplami soku z cytryny - świetna sprawa! pozdr:*

Gość o kurcze to ja może zaczne
jak Wy możecie używacszamponów Joanny?? One w ogóle nie myją, nie pieniąsięi do tego włosy po nich jak siano, jakiego bym nie wypróbowała z nich to jakiskoszmar by włosy rozczesać... W ogóle szampony z Joanny, Timotei, Schauma i inny shit to jakaś pomyłka. Ja wiem ze np Elseve, panetene i np Dove to maja pewnie kupę silikonów bo są silnie nawilżajace i wygładzają ale wcześniej wymienione szampony majaw składzie tyle samo chemii, SLS itp, no ale ja juz wole ładne włsoy po chemii niż siano też po chemii.

Gość a jakie polecacie kosmetyki
bez zbędnej chemii? Chodzi mi głównie o kremy do twarzy i szmpony do włosów? Może znacie jakiś sklep internetowy z kosmetykami naturalnymi?

Gość balsam do ust Tisane
świetny!!

Gość FAUSYKA24
uzywam tusz do rzes z avomu taki z wyginajaca sie szczoteczka puder kryjacy lirene 06 blyszczyk z eveline balsam nivea szampon z avonu na obj. wlosow

Gość do FAUSYKA24
co powiesz o tym tuszu z avonu? Zastanawiam sie nad jego kupnem ale nie wiem czy warto?

Gość FAUSYKA24
dla mnie dobry sa po nim fajne rzesy wydluza i ich nie skleja

Gość edilo
Super są balsamy, żele, i perfumy firmy FM!!!

Gość do FAUSYKA24
a jak długo sie utrzymuje?

Gość FAUSYKA24
ja dobrze zrobisz to mi tak ok 6 godzin

Gość do FAUSYKA24
dziekuje za odpowwiedz :-)

Gość hania25
a polecacie cos na zmarszczki mimiczne?

Gość hania25
????????????