Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona zuzia

moje włosy ratunku!!!!

Polecane posty

Gość zmartwiona zuzia

mam bardzo cienkie i suche włosy co na to radzicie kochane?

ja tez takie mam nie bój żaby najlepiej idź na zagęszczanie :P

Gość zakichana kelnerka
wax henna treatment, idealna odżywka, moje włosy stały się grubsze, super nawilżone i pięknie błyszczą, a miałam na głowie siano straszne, co więcej stosuje co drugi dzien prostownicę i moje wlosy wyglądają z dnia na dzien lepiej, a nie gorzej. wax do kupienia w aptekach albo na allegro

Gość a ja doradzę
wizytę w sklepie z kosmetykami fryzjerskimi i dobranie jakiejś serii (to naprawdę wychodzi lepiej i często taniej niż popularne sklepowe) do suchych włosów wax i biosilk nie na każdego działają np. na mnie nie :O

Gość zakichana kelnerka
wax działa jak się go prawidłowo uzyje, na mnie też nie działał, ale zorientowałam się, że źle go stosowałam. teraz mam specjalną poduszkę wypełnioną pestkami z wiśni/ czereśni, którą wkładam na 2 minuty do mikrofalówki, staje się bardzo ciepła. nakładam odżywkę, na to worek, pozniej ta poduszka utrzymująca wysoką temp ( byle nie poparzyć głowy) i na to turban z duzego ręcznika kapielowego. tak siedzę sobie w wannie 30 minut. włosy są super. wczesniej ich tak nie nagrzewałam długo i efekty były słabe

Gość Shinead
Mialam ten sam problem. Moje wlosy po suszeniu i prostowaniu wygladaly jak siano, w dodatku byly cienkie jak patyki. Polecam olejek rycynowy, wax, no i oczywiscie jedwab do wlosow. Tego ostatniego niestety nie uzywam bo nie moge znalezc czystego jedwabiu do wlosow w dublinie jednak stosuje szampony i odzywki z jedwabiem, i moje wlosy sa lsniace, delikatne i mieciutkie