Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy nad wami władze

Dlaczego dla kobiet facet to największy sens życia ?

Polecane posty

Gość mamy nad wami władze

wydajecie kupe kasy na , ciuchy, kosmetyki, książki o tym jak zdobyć faceta itd największa porażka waszego życia gdy jesteście same :D

Gość jak dla mnie facet
to nie sens życia ale zbędny dodatek :P

Gość krochmal chloroform
a doopa, panie głupi-debilny-samiec. to raczej Wy potrzebujecie kobiety. ja nie mam faceta i mi to nie robi. na cholerę mi istota z połową mózgu?

Gość ale do kogo to pytanie
ja jestem kobietą, obecnie bez faceta i wyobrax sobie, ze swiat dla mnie jest piękny! w życiu nie kupiłam zadnego poradnika, a ciuchy i kosmetyki owszem kupuję, chodzę też do kosmetyczki, fryzjera i czasem do solarium :P żałosne są takie uogólnienia jak w tytule :O

Gość makumba makumba ska
jak autorze jesteś cienkim moherem, to stawiasz takie debilne stwierdzenia

Gość valerian
ale to kiedyś kobieta powiedziała nie ? " Gdyby nie było mężczyzn świat byłby pełen szczęśliwych GRUBYCH kobiet" Czyli coś jest, że te wszystkie diety, ciuchy itd to dla facetów :)

Gość Ju...
Bo chcemy miec dzieci!!!!!!!:P:P:P

Gość zosinek pospolity
mamy nad wami władze, a Ty skąd przyjechałeś ? Zanzibar, czy może półwysep Arabski? Nigdy nie słszałeś o tym, że są kobiety, którym facet jest potrzebny jak rybie rower? I wbrew potocznym poglądom, które prezentujesz, nie sa to zakompleksione, brzydkie, grube i głupie kobiety?

Śmieszy mnie ta "władza", która nijak nie ma żadnej kontroli przede wszystkim nad sobą. To, co piszesz autorze jest niestety żałosne 🖐️

Gość makumba makumba ska
patrząc na przyrodę to przykład modliszki nie jest dla facetów miły, oj niemiły......

Gość mihjki
Dla mnie największy sens życia to moje dzieci. Ale bez męża-faceta bym ich nie miała. Czyżby dla mnie facet był środkiem do osiągnięcia celu i sensu życia?;)

Gość makumba makumba ska
dzięki bogu że nie jestem twoim mężem

Gość dejot
rozpaczliwa reakcja na ten topic.....potwierdza jego prawde :D

Gość mihjki
Jak poznałam mojego męża to chyba był on sensem mojego życia. Ale odkąd mam dzieci kocham je tak mocno, że zrobiłabym dla nich wszystko, dla męża chyba nie. Nie kocham go chyba aż tak bardzo:)

Gość makumba makumba ska
nie wymyślaj Dądrowska zrobiła to lepiej w Noce i dnie, przeczytaj bo może ci się trafić taki Tomaszek , Pani Niechcicowa.....

żalosna stwierdzenia autora topiku sam jesteś chyba tak denny że szukasz info na temat kobiet w poradnikiach jelsi kobieta dba o siebie kupuje eleganckie ubrania to tylko dla faceta :D:D NIe dla siebie by fajnie wygądac i czuć sie

bez uogólnień proszę, dla mnie to nie jest największy sens życia.

Gość stundent prawa rzymskiego
Kiedyś był taki eksperyment, że kobiety przebywały tylko w towarzystwie kobiet przez pół roku, jakie efekty ? Na początku wszystko jak normalnie, malowanie , dbanie itd, potem przestały się malować, nie sroily sie, ubieraly co bylo wygodne, wiecej pily alkoholu i wiecej jadly.... Wnioski same wyciagnijcie....

zjadło mi coś by czuć sie pikena kobietą a facet też nie jest moim najwiekszym sensem życia ale bardzo wążna osobą w zyciu

Gość a moja luba mówi że ja
jestem najwiekszym i jedynym sensen życia i już

Gość hotel Patria na godziny
tańczyła jedna para on był arab ona blond

kobiety stroja sie dla facetow....to fakt i nie ma czemu zaprzeczac ale tez nie robmy skrajnosci ze TYLKO dla nich zreszta.....jesli wasza dziewczyna sie tylko zapusci to zaraz podnosicie lament ze chodzicie z pasztetem albo jak dac jej do zrozumienia ze o siebie nie dba....wiec nie rozumiem w czym problem drodzy faceci? zreszta wy juz nie pozostajecie w tyle za nami...... faceci coraz wiecej przywiazuja wagi do ubioru....perdum..coraz wiecej jest kosmetykow dla mezczyzn coraz czesciej chodza do kosmetyczki... noo o czyms to swiadczy a nie powiecie mi teraz ze robicie to dla siebie a nie dla kobiet hahahahah:D kiedys na to forum ktos wkleil linka......z takiego forum dla mezczyzn gdzie opisywali jaks ie podrywa kobiety...to mowilo samo za siebie ILE WY JESTESCIE WSTANIE ZROBIC ZEBY TYLKO WYRWAC PANIENKE

Gość hfnfhnffhn
"Kiedyś był taki eksperyment, że kobiety przebywały tylko w towarzystwie kobiet przez pół roku, jakie efekty ? Na początku wszystko jak normalnie, malowanie , dbanie itd, potem przestały się malować, nie sroily sie, ubieraly co bylo wygodne, wiecej pily alkoholu i wiecej jadly...." Każde inne, sztuczne wyrunki, spowodowałyby takie same objawy u grupy eksperymentalnej, studencie.

Podobno, samotne z wyboru kobiety wolą się przytulać do Kena plastikowego niż do prawdziwego faceta, ile w tym prawdy jest ?

Gość do valeriana
"ale to kiedyś kobieta powiedziała nie ? " Gdyby nie było mężczyzn świat byłby pełen szczęśliwych GRUBYCH kobiet" Czyli coś jest, że te wszystkie diety, ciuchy itd to dla facetów" a tak to świat jest pełen grubych łysych facetów przekonanych o tym że każda laska chce ich przelecieć

Gość hotel Patria na godziny
ciekawe jak się zachowywały kobiety w haremach sultana

A ja sie po czesci zgadzam z autorem, dla WIEKSZOSCI kobiet facet to sens zycia, nagroda w rywalizacji z innymi kobietami.