Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimoza z poziomką

zal mi dziewczyn ubierajacych sie wyzywajaco... w glowie nie macie za wiele

Polecane posty

Gość mimoza z poziomką

nie maja nic innego do zaoferowania poza swoim plastikowym obrzydliwym cialem i pokazuja go wszem i wobec :-o a mezczyzni tez nie lepsi, zamiast podrywac ta co ma wiecej w glowie wola puste plastiki :-o normalnie zal :-o

Gość lalunia z klasOM
a co, faceci maja podrywac jakies paskudne grubaski ? zal ci dupe sciska kaszalocie i zakladasz takie topiki ? hehehe schudnij wieprzu to bedziesz mogla odslonic brzuszek, a to jest sexy, nic dziwnego ze swojego nie pokazujesz bo to jeden wielki zwal tluszczu hehehe

Gość makumba makumba ska
ubierz habit i się biczuj, orgazm murowany, każda zakonnica ci to powie

Gość Ju...
Są okazje i stroje na te okazje odpowiednie:P

Gość stundent prawa rzymskiego
gdybvy nie te dziewczyny wyzywająco się ubierające to bym chyba gejem został...jak widze te szare myszki aseksualne to bleee

Gość Voalka boję się ciebie
a tak poza tym co może być w prawie rzymskim, jak Rzym z koropcji sam padł, i stał się śmietnikiem historii

nastepna sfrustrowana, niepewna siebie panienka :/

nastepna sfrustrowana, niepewna siebie panienka :/

Gość mimoza z poziomką
dla mnie sfrustrowane to sa te "dziewczynki" co ubieraja sie kuso i prowokujaco, jak sie nie ma w glowie to trzeba facetow przyciagac swoim nedznym wygladem :-o a wiadomo ze nie liczy sie wyglad tylko to co kto ma w glowie i jakie ma serce, ale widocznie nie dla wszystkich :-o

Gość moja racja
Ja nie mam nic przeciwko dziewczynom ubierajacym sie wyzywajaco . Krotka spodnica lub duzy dekolt nie raza mnie ale czasami zastanawiam sie nad dziewczynami, ktore biegaja po ulicy lub na dyskotece w mini, plus dekolt, plus tanie z syntetyku kozaki, plus spalone wlosy od farbowania plus zoolta cera -czy one nie widza jak wygladaja? A co najciekawsze faceic sie za tkaimi ogladaja....

Gość mimoza z poziomką
wyzywajaco to ubieraja sie dziewczyny ktore chca wyrwac faceta na jeden raz, kto normalny w ten sposob sie ubiera ? chyba ze szmata jedna z druga szuka "sponsora" :-P

no jasne, lepiej zastanawiac sie nad innymi niz nad soba...moim zdaniem wlasnie to Cie frustruje, ze nie wszyscy mysla tak samo jak Ty...że Twoja wizja tego jak powinno byc tak bardzo odbiega od rzeczywistosci...zaakceptuj siebie, swiat i przestan mic kwasna mine ;)

Wyzywająco, czyli jak?:o Czy jak złożę spódnicę przed kolano, albo skórzane spodnie i bluzkę z nieco głębszym dekoltem to już jestem wyzywająca? Czy niezbędne są do tego jeszcze tipsy i opalenizna, której nie mam?

Gość INNA6666666666
faceci lubia kobiety sexy i madre. Jak postawi sie przed facetem dwie kobiety obie bardzo madre i dobre ale jedna wyglada sexy a druga szara myszka to watpie by facet wybral taka szara myszke. Ja jestem naturalna, a lubie ubrac sie w mini, szpileczki i obcisla bluzeczka, to jest kobiece, co ja mam jak zakonnica chodzic? A moze mam sie ubierac jak facet, wtedy na pewno beda widzieli we mnie kobiete... Jest tyle pieknych i madrych kobiet trzeba jakos przyciagnac, a faceci to wzrokowcy. A zbyt duzo solarium czy spalone wlosy to nie dla mnie.

Gość mimoza ale o co chodzi
Co Cię boli? Bo nie rozumiem, a ameryki też takimi przemyśleniami nie odkrywasz.

Gość moja racja
Kobieta seksowna dla mnie wyglada tak, spodnica przed kolano lub obcisle spodnie, jak krotka spodnica to mniejszy dekolt. Kozaki na szpilce ale ze skory a nie z syntetyku ze zlotymi sprzaczkami. Mocno podkreslone oczy, delikatnie podkreslone usta lub odwrotnie. Dobre perfumy. Ladnie ulozone wlosy. To jest klasa ale dziewczyna ze spalonymi wlsoami w ciuszkach tandetnych, krotka mini do tego mega dekolt, plus rozowe pazury plus zolta cera i tandetne kozaki to porazka.

Gość i za i przeciw
moim zdaniem i słuszne ma zdanie autorka i Ci co sie wypowiadają. Przecież,że ktoś sie umie modnie,kusząco ubrać nie znaczy,że nie ma nic w głowie? czyż nie? Nie wiem czasami mi sie wydaje,że na tym forum(przeważnie) naprawdę siedzą kobiety z niskim poczuciem własniej wartośći... jakieś zakompleksione...

Gość i za i przeciw
sorry ale taka prawda..

Gość mimoza z poziomką
nie wszystkie dziewczyny mogą tak sie ubrać wiec dlaczego inne maja miec lepiej ? dlaczego inne maja miec wieksze powodzenie ? to ubranie jest dobre dla kurew a nie dla subtelnych dziewczyn poza tym ja nie musze ubierac sie jak szmata, wole aby faceci nie interesowali sie mna niz jakbym miala byc tylko obiektem sexualnych westchnien...

Gość moja racja
Mini, szpilki, bluzka jak najbardziej ok ale to musi byc z klasa. Mini za dupe plus biust 3/4 wywalony to przesada. Jak masz super nogi i super biust to wybierz cos co chcesz podkreslic np spodnica krotsza ale bluzka skromniejsza co nie znaczy ze po szyje. Jak malujesz mocno oczy to nie rob kurewskich ust w kolorze wscieklego rozu, wystarczy blyszczyk i delikatny kolorek. Jak masz dlugie paznokcie to pomaluj je na stonowany kolor a nie na zolto a do tego perelki na pzaurach.

Gość sexi trzeba czasem
byc, bo faceci lubaa jak sie ich kokietuje i przyciaga ich uwage. Ja lubie ubierac sie wyzywająco, co nie znaczy niesestetycznie i ze mi swystaje co wystawac genaeralnie nie powinno i wygladam przyzwoicie. jednoczesnie jestem bardzo ambitna, bo zalezy mi natym ze wykorzystac zycie jak najlepiej, osiagajac sukcesy i uszczesliwiajac innych milym slowem, swoim (podobno powalającym) optymizmem i usmiechem,ktory nie znika z mej twarzy.Moi znajmomi bardzo to we mnie cenia. A jestem typowa, naturalna zlotowlosa juz pelnoletnia, ale jeszcze mlodą dziewczyną. Chlopacy mnie uwielbiaja i nie uwazaja zebym byla pusta. A na imprezy potrafie sie odstrzelic i kolezanki mi mowia ze wygladam cudownie i nie spotykam sie ze zazdrosnymi komentarzami. Jestem po prostu soba :). Pozdrawiam :D i zycze ci choc troszke sexapilu!

A mnie tam nie zal. Fakt przyciagaja facetow ale sobie podobych. Mnie nie kreca ci faceci ktorzy sie za takimi ogladaja. A te laski nie interesuja sie tymi facetami ktorymi ja sie interesuje. Ogolnie swoj ciagnie do swego.

Kazdy ma prawo ubierac sie tak, jak chce, a dekolt i mini nie oznaczaja, ze ktos jest glupi.

Gość CTW
a tam żal... wszyscy jestesmy sztuczni.. Ty tez :) a jesli rozterka egzystencjalna wielkai powodem do rozwazan dla Ciebie jest ubior innych to masz nie wiele wiecej w glowie niz bohaterowie Twojego postu.

Gość a ja tam lubie
..jak sie tak ubieraja, bo cieszy mnie cudza glupota :)

Gość Paulaaaaaa ;)
kurde no mnie takie dziunie czasem wkurzają ale to zależy tak na prawdę od laski, bo jak się nie które pozna to są naprawdę spoko...a niektóre to takie dekle :s no ale w sumie jak mają co pokazać....ja pokazuję tylko nogi ;P bo niestety mam problemy z cerą i na dekoldzie też :/ a pewnie bym jakiś dekoldzik ubrała chętnie ;D ale to mnie blokuje ;P

Gość rozważny
Droge dziewczyny. Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy, to taka, że dziewczyna ubierająca się bardzo wyzywająco - nie jest pewna swego sexapilu. Pokazuje, co może i początkowo patrzy ile facetów na nią zwróci uwagę. Potem zaczyna ją denerwować fakt, że faceci ją jedzą wzrokiem. Potem przestaje w ogóle zwracać uwagę na facetów. Na koniec przyzwyczaja się do swego sexapilu. Traci ostrożność i zostaje często zgwałcona. Której podoba się taki przebieg zdarzeń ? Coś o tym wiem, mam z takimi przypadkami ciągle do czynienia. Wojtek

" a wiadomo ze nie liczy sie wyglad tylko to co kto ma w glowie i jakie ma serce"---------->skoro tak piszesz to dlaczego oceniasz kobiety atrakcyjne jako te głupie, puste itd ??!! wiele kobiet sexownych ma poukładane w głowie madrze, nie oceniaj ludzi po wygladzie, trzeba poznać czyjs charakter :)

Gość Samant hełe
hehehe, ja się nie ubieram wyzywająco tylko zachęcająco i kusząco :classic_cool: a to JEST rożnica :D

Gość gość11111111
zazdrosna jest autorka postu, i sfrustrowana swoim wygladem