Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to teraz ja

drgajace oko-czego mi brakuje?

Polecane posty

Gość no to teraz ja

drga mi dziś prawe oko-powieka, to objaw braku jakiegos mikroelementu, tylko jakiego?? Magnezu zdajsie tak?? Znacie jakis dobry preparat z magnezem?

Gość no to teraz ja
pierwsze słyszę żeby to był tik nerwowy ;-))) Moze niektórzy tak maja na codzień, ale ja mam tak raz na ruski rok i wiem napewno ze to brak czegoś ale napewno nie tik nerwowy ;) Tiki sie ma na codzień ;)

Gość pościągaj sobie
tiki mogą być też czasowe - np. w okresie silnego stresu

ale to właśnie może być tik nerwowy, też mnie to czasem dopada. i też polecam magnez, powinno pomóc.

Gość reklamakolovfg
ale to jest smieszne :) sama to miałam i smieli sie ze mnie w szkole :) trwało to u mnie ze 2 togodnie tak bardzi intensywnie ale potem coraz mniej i po 3 tyg juz nic nie ma :) brałam mg ale on mi nic nie pomógł brałam go w 1 tygodniu potem przestałam bo nie jestem systematyczna :)

Gość //
zmielona skorupka jaja zawiera duze ilosci przyswajalnego wapnia i wielu innych pierwiastkow

Gość no to teraz ja
hehe, nie no jest sobota, wolny dzionek, sesja zaliczona, to raczej nie tik nerwowy, wtedy nabywałabym go w sytuacjach stresu a ja nigdy nie miałam tego drgania w chwilach stresu-wręcz przeciewnie. Idę w takim razie po wodę wysokozmineralizowana i tabl z magnezem.

Gość jovvanka
Magne B6, w maxi dawkach, witamina Bcompleks i zwykłe wapno.

Gość mizuumiyouri
zjedz czekolade ma magnez

Gość //
niech si dziewczyna szprycuje niprzyswajalnymi witaminami nabawi sie drozdzycy

Gość Monikqq
Polecam asparagin( magnez i potas). Zaczęłam to mieć od września i od czasu do czasu mnie to nawiedza.

Gość drgthrtrhrtrt
sa tabletki : Magnez

Gość no to teraz ja
dzięki dziewczyny, kochane jesteście :* Znalazłam w domu Aspargin, póki co tym się uraczę ;) A po niedzieli kupie jakis zestaw witamin z magnezem.

Gość Jowiszulka
Weszłam na to forum bo też drga mi dolna powieka w prawym oku. Chyba to też niedobór magnezu , wapnia i słyszałam też , że potasu. Pomogłyście również mnie , czułam się zobowiązana podziękować :)

Tak, to brak magnezu. A dużo kawy pijecie. Ja piłam 1 - 3 dziennie i czasem mi drgała powieka oraz dostawałam skurczu stóp i łydek. Rzuciłam kawę 3 tygodnei temu (bo jestem w ciąży) i od tego czasu nic mi nie drga i nie łapie :-)

No dobra..tabletki tabletkami.. a możecie mi powiedzieć jakie naturalne produkty mają najwięcej magnezu? No poza tymi skorupkami jajka bo jakoś nie widzi mi się zjadać skorupki:P

Gość brzum
magnez, magnez...głopoty;/ ja akurat mam bardzo zawyżony magnez, a oko mi tika, choć w stresie nie jestem.

drgajaca powieka,to niekoniecznie z powodu braku jakiegos mineralu,moze tez byc spowodowane stresem,sprawdz cyz nie masz sztywnych miesni karku i ramion.wiem o tym od masazysty,do ktorego chodzilam ze swoim kregoslupem,mialam bardzo sztywny miesien karku i on mi wlasnie mowil ze moge miec takie dolegliwosci,jak drganie powieki tego oka,po ktorej stronie znajduje sie zesztywnialy miesien,faktycznie mialam,rozmasowal i przeszlo.a czesto wlasnie takie zesztywnienie miesni bierze sie z powodu stresu-wiec moze sie na cos przyda i wam moja skromna wiedza

Gość MKO

a ja mam od dłuższego czasu prawe oko mi drga i skurcze miesnia policzkowego biore magnez i nic co to moze być?