Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrodermabrazja

mikrodermabrazja......................................................

Polecane posty

Gość mikrodermabrazja

ktoś z Was robił??? po jakim czasie widać efekt???? może jakieć porady w tym temacie i spostrzeżenia...??? dziękuję i pozdrawiam..:)

Gość sdasdasdf
efekt od razu. Nie wychylać się na słoneczko, omijać solarium

Gość joanna71
Ja miałam w zeszłym tygodniu i jestem bardzo zadowolona. Opiszę ci jak to wygląda bo niektórzy mylą pojęcia i zabiegi. Zabieg przeprowadza się za pomocą takiej głowicy o dwóch końcówkach. Na jednej jest jakby papier ścierny a druga końcówka zasysa ci skórę i wciąga do siebie co zdziera pierwsza. Zabieg nie jest bolesny a raczej odczówasz dyskomfort. Twoja twarz jest jakby przecierana papierem ściernym i odrazu odkurzana. Potem masz uczucie wielkiego gorąca i potrzebny dla schłodzenia jest okład z soli fizjologicznej dla ulgi. JA miałam jeszcze po tym zabiegu położoną maskę algową więc jak wyszłam z gabinetu to buźka wyglądała super. Zadnych nierówności i gładziutka. Myślę ,że na zaskórniki to super zabieg.

Gość mikrodermabrazja
oki..dzięki bardzo dziewczyny.. a powiedzcie mi czy da radę zlikwidować brązowo-brunatne plamy(hormonalne) które wylazły mi po porodzie.. na twarzy...mam je na policzkach i pod nosem dlatego wyglądam jabym miała wąsy...

Gość drgthrtrhrtrt
mam dwa odstające pieprzyki na twarzy , czy to moze przeszkadzac w tym zabiegu? ile on wogóle koszuje?

Gość drgthrtrhrtrt
hal;oo

Gość mikrodermabrazja
z tego co wiem to pieprzyki nie przeszkadzają bo się je poprostu omija.. koszt 100zł(gdańsk) za 1 zabieg można iść na następny dzień do pracy..:)

Gość joanna71
Ja robiłam w trakcie pracy.No ale miałam po tym jeszcze maskę. Przebarwienia mogę zniknąć ale myślę że gdzieś po 4 zabiegach w odstępie tygodniowym. Ja w erisie robiłam a tam ceny są dużo zawyżone. Jeśli chodzi o przebarwienia to mam też skuteczny krem od erisa. Tylko,że nie można wtedy opalać twarzy i najlepiej stosować go na noc.

Gość delicjaszampanska
Czy taki zabieg zmniejsza pory?

Gość mikrodermabrazja
Joanna.....jaki to krem? specjalnie na przebarwienia? ile kosztuje?

Gość Annna.
za 100zł w gda? a gdzie...?;>

Gość gość
A ja robilam mikrodermabrazje w Krakowie w Black Pearl. Fajnie wygladzila mi cere, mam mniejszy tradzik i na pewno jeszcze przejde sie do tego salonu :)

Gość Agatka2014
Ja polecam mikrodermabrazję połączoną z oxybrazją i infuzją tlenową. Jest to nowość w Body and Beauty Clinic w Warszawie. Bardzo fajnie działa i nie tylko ładnie złuszcza naskórek ale później skóra jest także nawilżana i wtłaczane są w nią składniki aktywne:)