Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

prostownica!! pomocy

Polecane posty

http://allegro.pl/item306368951_jonizacja_prostownica_szklana_reg_temp_75w_fv_a229.html Czy oplaca sie kupic taka prostownice?? moze ktos ma i moglby sie wypowiedziec?? bardzo mi zalezy na opiniach bo dwie prostownice juz mam i nie ejstem zadowolona..niby nei kosztuje ona majatku ale nie chce wyrzucac pieniadzy po raz kolejny w bloto...nie znam tej firmy eurolux bo funkcje chyba ma dobre no i te szklane plytki tez chyba..czy szklane plytki sa lepsze o cermaicznych?? bardzo rposze o jakies porady..

to moze polecisz jakas firme?? slsyzalam ze remington jest super ale oni nie maja zdanych z tymi lustrzanymi plytkami...

Gość ////////////////////////
lustrzane plytki????????? Matko Boska co to? ceramicznych juz ni polecam moze miedziane plytki? cos nie bardzo ta prostoenica ja lubie forme babyliss

Gość Kałamarnica8
A jaka prostownica jest najlepsza? Mam tu na myśli, która jest najbezpieczniejsza dla włosów, najmniej je niszczy?

zosia ja zajrzalam do tamtego linka wielkie dzieki!! ale tam sa wiaodmosci z 2006 roku teraz sa inne nowsze modele...

oo dzieki;) wybiore w takim razie cos z remingtona jak juz mam kupowac trzecia prostownice to niech beddzie porzadna:)

Gość kasia_1989.11
Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli jesteś z Warszawy to powiem Ci gdzie jest sklep z różnymi firmowymi pierdołami do włosów, min. z prostownicami, suszarkami!!

Gość kasia 425
Do kasia_1989.11: powiedz gdzie jest ten sklep w Warszawie. Dzięki!

Gość kasia_1989.11
Na ul. Koszykowej nie wiem jaki to jest numer więc wytłumacze Ci gdzie to jest. A więc, od skrzyżowania koszykowej z lwowską po tej stronie co jest (albo był) klub "punkt" idąc w stronę pl.Konstytucji.

Gość magdzia3
ja mam też Babyliss jest świetna(inny model)ale ta na pewno ładnie wyprostuje ci włosy. Ja prostuje tem.150-170 stopni zależy jaki efekt chce osiągnąć.A maksymalna skala na mojej to 230 stopni.Mam włosy dość gęstę ,grube,w dodatku kręcone.

Gość Agnieszka

Ja wolałam wydać trochę więcej pieniędzy i kupic naprawdę porządna prostownice, zdecydowałam się na babyliss z serio sensitive, bardzo szybko prostuje nią całe włosy ale co dla mnie najwazniejsze w ogóle ich nie niszczy a nawet mam wrażenie, ze wyglądają teraz lepiej, są lśniące i gładkie 

Gość Iza

Wczesniej mialam kilka tanszych prostownic i albo po chwili sie psuly albo wlosy byly gladkie tylko chwile, wreszcie kupilam porzadna prostownice z babylissa dokladny model to exclusive st455e i jestem wreszcie zadowolona, prostownica ma specjalne plytki, ktore nie niszcza wlosow, w ogole wlosy sie po niej nie pusza i praktycznie caly dzien moja fryzura wyglada dobrze