Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraaaaaa

gdy mąż jest ciapą

Polecane posty

Gość jak sobie wyobrazacie zycie
z facetem bez prawa jazdy? ciagle jezdzenia autobusami, bo jemu sie prawka nie cche zrobic? dno i tyle.

Gość buhahaha
jak masz prawko to co za problem, ty prowadzisz. a jak nie to jestes tak samo beznadziejna jak ten facet, wiec nie narzekaj.

Gość samodzielnaa
I nie chodzi tu o kase- moj dobrze, nawet bardzo dobrze zarabial, ale co z tego jak nie potrafil tej kasy rozgospodarowac? To naprawde jest bardzo meczace myslec o wszystkim. W pewnym momencie ja zaczelam marzyc o tym, by kiedys sie wylaczyc, a ktos pomyslal za mnie... Albo jak zachoruje- kto wszystko ogaranie? Ja Was rozumiem dziewczyny...

Gość konkretna babka
Tak sobie wyobrazamy, ze baba moze sobie zrobic prawko jazdy i nie polegac na facecie. Sorki ale wymaganie od faceta aby wozil nas jak ksiezniczke to przesada. Po drugie jakw idze buraka, ktory puscza muze na full, na swiatlach pedzi 100 na godzine plus sobie jezdzi jak cche to dla mnie idiota, ktoremu bym zabrala prawko:P

Gość konkretna babka
Ja np mam 26 lat, dopiero robie prawko bo chce byc niezalezna. Moj facet ma prawko juz od 18 roku zycia ale nie wymagam od niego aby wozil mnie jak krolewne , kiedy trzeba to mnie wiezie ...

Gość jak sobie wyobrazacie zycie
ja wlasnie robie sobie prawko, ale nie wyobrazam sobie faceta ciapy bez auta, ktory prowadzic nie umie.

Gość samodzielnaa
Jasne, kobiety maja prawo jazdy, naprawiaja krany itp, ale co wtedy Pan i wladca robi? Opierdala sie! Sek w tym, ze chyba zyja wspolnie, a nie kazde sobie i troche wspolpracy by sie przydalo.

Gość konkretna babka
Nie chodzi o to aby baba naprawiala krany, wozila meza , malowala mieszkanie sama. Moze jednak wynajac hydraulika. Sorry ale nie kazdy facet musi sie znac na kranach. Bez sensu.Ksiezniczki, ktore czekaja na sluzacego. Facet ma byc facetem ale nie mozna od niego wymagac aby odwalal wszystko za was..

Gość monalisssa
Przeciez nie kazdy mezczyzna ma zdolnosci technicze. To moze wtedy gotowac, sprzatac itd. Faceci przeciez nie rodza sie z umiejetnoscia naprawy roznych sprzetow. :-D

Gość konkretna babka
No niestety najlepiej jakby facet umial polozyc panele, glazure, naprawic kran, samochod, postawil dom, znal sie na gotowaniu , budowaniu mostow blabla a ksiezniczka siedziala w domu... a potem taki odejdzie od jednej a ta nie wie gdzie pojsc aby zalatwic sprawy urzedowe ...

Gość dejot
a ja jestem ciekaw ile kobiet gotuje, sprząta, prasuje , pierze....bo jakoś nie widze wśród młodych....czyli mamy mówić że te kobiety to nieudacznice ?

Gość monalisssa
I jeszcze powinien sam wybudowac dom. Znac sie na ogrodnictwie i powinien tez byc elektrykiem. ;-)

Gość tut turu
a ja was dziewczyny rozumiem, tu wcale nie chodzi o to, ze facet ma umiec wszystko zrobic, ale nawet jezeli czegos nie potrafi i powinien sobie odpowiedni apomoc zroganizowac. Takie niezaradne ciapy mnie normalnie rozwalaja, nie ma nic gorszego jak niezaradny facet :P Chlop ma miec jaja, a nie byc pizda!!!!

Gość konkretna babka
Powinien tez uprawiac ekstremalne sporty, miec min 185 wzrostu, chodzic na silownie, znac sie na stolarce i znac biegle min 2 jezyki obce. Powinien byc na kazde zawolanie kobiety i pedzic do domu jak tylko zgasnie swiatlo w domu lub zacznie cieknac kran:P

Gość dejot
Kobiety macie być kucharkami i sprzątaczkami a nie głupimi feministkami...Fajnie ? Dalej będziemy się licytować ?

Gość monalisssa
czasy sie zmienily i facet juz nie jest lowca, ktory musi upolowac zwierza, wybudowac szalas i rozpalic ognisko. :-D Sa na swiecie tez intelektualisci, humanisci itd. czy oni sa gorsi, bo nie wiedza jak naprawic samochod? :-D

Gość konkretna babka
Moja kolezanka kiedys pokazala jaka jest zaradna. Maz w pracy od rana do wieczora, ona w domu i zepsul sie kran. Dzwoni do meza i dzwoni i kaze mu cos z tym zrobic. Nie mzoe ruszyc dupy i zadzwonic do hydraulika?

Nie musi tego umieć. Ale dobrze by było, żeby tego fachowca SAM zalatwił a nie zrzucał na babę. Przyklad? Popsuła sie pralka. Tekst eksa: no to zadzwoń po fachowca... wrr ok zadzwoniłam. Telefon od eksa: gdzie jesteś, przyszedł facet do pralki a ciebie nie ma??? Wrrrrr.. i chyba o to chodzi bardziej z tą ciapowatościa, czy tez wygodnictwem.

Gość miziołka
zgadzam się z Konkretna babką, taki powinien być facet! W końcu do czego ich Bóg stworzył? Żeby byli głową, którą my poruszamy:-)

Gość a co powiecie na takiego koles
ia: ponad 25 lat, brak prawa jazdy, nie czyta zadnych ksiazek (i nigdy nie czytal), robi koszmarne bledy ortograficzne, wolny czas spedza przed kompem grajac w jakies glupie gry, pracy porzadnej tez nie ma, wyksztalcenie wyzsze ale nie widac tego po nim. czy ktos taki jest zaradny?

Gość konkretna babka
A nie moglas sama zadzwonic?Nie umiesz wykrecic numeru telefonu a moze nie wiesz kto naprawia pralki? Czemu jestes taka niezaradna???? On nie musi sie znac na naprawie pralki leniwa kobieto.

Gość monalisssa
A kobieta, ktora nie potrafi zadzwonic po np. hydraulika, to nie jest ciapa? Czy to takie trudne? Przeciez to nie ona bedzie naprawiac, a rozmowa przez telefon nie boli. :-D

Gość Posnaniak
A od czego są kobiety jeśli mogę spytać ? Jakie wy funkcje macie pełnić w domu i związku ?

Gość konkretna babka
Owszem sa faceci ciapy. Tacy z aktorego baba musi wszystko robic, sprzatac, naprawiac, zalateiac sprawy urzedowe, ktry na niczym sie nie zna. Ale nie przesadzajmy. U mnie jak facet potrafi wbic gwozdz w sciane, wie gdzie isc aby cos zalatwic , naprawic proste rzeczy to juz facet. Jak ma prawko to na pewno na plus ale nie wymagam aby robil za mnie wszystko. Wkrecic zarowke potrafie sama:P

Owszem, ja zadzwoniłam. Czyli to ze on z pretensjami dzwoni ze mnie nie ma jak jest facet do naprawy to jest ok, bo przecież ja sie znam, tak? Znam sie także na odpowietrzaniu kaloryferów, na wierceniu dziur w ścianach, na malowaniu balkonu, naprawie spłuczki, wymianie oleju itp. On za to zna sie na pilocie od tv i grach komputerowych. O, tak, byłam cholernie leniwa:P

Gość monalisssa
ia: ponad 25 lat, brak prawa jazdy, nie czyta zadnych ksiazek (i nigdy nie czytal), robi koszmarne bledy ortograficzne, wolny czas spedza przed kompem grajac w jakies glupie gry, pracy porzadnej tez nie ma, wyksztalcenie wyzsze ale nie widac tego po nim. czy ktos taki jest zaradny? Ale ktos Cie zmusza, zebys z nim byla? :-D Po co sie z nim spotykasz, skoro jest taki beznadziejny? :-P

Gość konkretna babka
Zadzwonilas bo najpierw skontaktoalas sie z nim, ze zepsula sie pralka a on madrze ci odpowiedzial abys sama zadzwonila. Zajmujesz facetowi dupe pierdolami i nie jestes samodzielna. Jaka roznica kto zadzwoni do fachowca??????

Gość do monalisssa
a ty bys sie z takim spotykala? zgadzam sie ze mna, ze cos z nim nie tak?

Gość konkretna babka
Nefrytowatkowa a ty na czym sie znasz? Umiesz gotowac ale czy umiesz zrobic bardziej wymyslne potrawy? Twoja rola polega na gotowaniu, sprzataniu i na czym jeszcze? Robisz z siebie sierote zyciowa

Gość tut turu
konkretna babka - jestes facetem?? hahha :D:D:D nie umiecir ldzie czyatc, nie chodzi, ze facet ma umiec wszystko, ale jak jest nie zaradny i do wszystkeigo ma dwie lewe rece i nieczego sam zorganizowac nie potrafi to jest zwykla pizda :D:D hahahaaa!!