Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rittaaa24

Nie chce miec dziecka bo...

Polecane posty

Gość Rittaaa24

Od roku jestem mezatką Moj maz chce miec dziecko a ja nie poniewaz nie bedzie mi sie chcialo wstawac do tego dzieck a w nocy , to jest odpowiedzilanosc na cale zycie.Nie czuje potrzeby posiadanie dziecka ale taki mnajwiekszym powodem jest to ze bede musiala byc w ciazy i rodzic to dziecko co byloby dla mnie okropnym upokorzeniem Moi wszyscy znajomi wiedzieliby ze dzieco przechodzilo by przez moja pochwe i nie moglabym spojrzec im w oczy Nie mialabym czasu dla siebie Dziecko byloby dla mnie 5 kolem u wozu Mimo tych argumentow moj maz dalej namaiwa mnie na dziekco Poradzcie co robic? Zgodzic sie i byc nieszczesliwa czy Niezgodzic sie i tym samym nieuszczesliwic meza?

Gość takie kwestie uzgadnia sie
P R Z E D ślubem

Gość Rittaaa24
Przed slubem o tym nie rozmawialismy Problem jest i nie i nie wem jak go rozwiazac Prosze o rady

,,Moi wszyscy znajomi wiedzieliby że dziecko przechodziło przez moją pochwę i nie mogłabym spojrzeć im w oczy,, - Rittaa24 dzięki poplułem monitor ze śmiechu.

dziecko to nie zabawka, to po pierwsze, nie mozesz sobie myslec, zrobic czy nie zrobic, to musi byc przemyslana decyzja, od a do z , wszystko zapalnowane, wtedy dziecko rosnac w normalnych warunkach staje sie normalna osoba, czlowiekiem. moim zdaniem powinnas powiedziec mu ze nie doroslas do tego, ze powinien poczekac, bo co to bedzie za radosc kiedy urodzisz mu dziecko, ty bedziesz niezadowolona, zla, smutna, zdesperownana, slaba, itd.......a on szczesliwy fruwajacy z malym dzieciatkiem w ramionach, bez sensu, szkoda malucha, bedzie potrzebowal mamy-ktora dla dziecka jest najbardziej potrzebna, ktora pokocha go tak jak tylko mama potrafi. druga sprawa, jest jeszcze taka ewentualnosc ze kiedy zajdziesz w ciaze i urodzisz to slodkie malenstwo , zakochasz sie w nim i zrobisz dla niego wszystko jednak z takim podejsciem jakie masz w chwili obecnej wstrzymaj sie jeszcze, mozesz uniszczesliwic siebie i innych kolo siebie

>Moi wszyscy znajomi wiedzieliby ze dzieco przechodzilo by przez moja >pochwe i nie moglabym spojrzec im w oczy to prowokacja, tak?:D:D:D:D

Gość czyli normalka
a ja myślę, że nie powinnaś miec dziecka

Gość gwoździowa
A ile masz lat?

Gość ale co ...
Bardziej walniętych argumentaów przemawiającym za tym żeby nie mieć dzieci w życiu nie słyszałem ...

Gość qwertyuiopaa
"Przed slubem o tym nie rozmawialismy" to o jakich rzeczach rozmawia się przed ślubem, skoro nie o najważniejszych?