Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goldenn

Czekać na miłość czy jej szukac?

Polecane posty

Gość Goldenn

Jaka jest wasza recepta na miłość? Puścić życie i czekac aż coś nas samo dopadnie czy wziąć sprawy w swoje ręce i poszukiwać szczęscia? Często słyszy się od ludzi nie szukaj miłosci ona sama Cie znajdzie i to w najmniej spodziewanym momencie inni nastomiast ze szczęsciu trzeba dopomóc... Jak było u Was?

Gość mądrala-
U mnie było tak, że intensywnie szukała, a ona spadła na mnie w najmniej spodziewanym momencie:-) Poważnie

Gość Ju...
...albo nie przychodzi.:P

Gość była mną
a ja czekam , szukalam, czekalam a teraz juz sie poddalam tyle lat sie nie czeka...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a co tak właściwie znaczy szukać miłości?

ja jej nie szukałam, po prostu otworzyłam sobie 7 lat temu okno na świat, tzn. zainstalowałam neta w domu.. wpadła sama , zakręciła mną kilka razy, przewróciła mój świat do góry nogami i siedzi sobie do dzisaj ;) .... robi bałagan na mojej półce w łazience, nie zmywa kubków po kawie, ryczy podczas ME czy tam MŚ w piłce nożnej, wariatka... i butelki po leszku stawia koło wiadra, zamiast wyrzucić ;) ale kocham ją ponad wszystko, ehh życia bez niej sobie nie wyobrażam :)

jeżeli za czekanie rozumiesz: siedzenie w domu i nie poznawanie nikogo, nie inicjowanie kontaktów tylko liczenie na przypadek bez własnej inicjatywy.... to jakoś nie wydaje mi się aby w taki sposób udało się cokolwiek

nie ma jej, kiedyś im bardziej w nią wierzyłam tym szybciej sie orientowałam, że jej nie ma. To jest fascynacja która mija, po niej człowiek sie tylko przyzwyczaja ;] po co tego czegos szukać ??

Gość nie ma miłosci

Gość piszecie ze
spotkalyscie milosc w najmniej oczekiwanym momencie.. czyli kiedy? opiszcir to zdarzenie.

Gość taka jedna kobitka..
np kiedy sie masturbowałam :P

milosc to chemia i psychologia. i nic wiecej. nie mam zamiaru tego szukac, bo zaburza w miare obiektywny obraz swiata i przyczynia sie do powstawania bezsensownych problemow.

Gość chceeeee
bo tak, bo najlepeij jest zyc wedlug scisle ulozonego planu dnia i, zeby nic nie zaklocilo spokoju egzystencji! :O

Gość miłosci
nie ma .....

Gość inna 2222222
ja juz nie wierze w milosc tyle razysie zakochiwalam ale bez wzajemnosci a jak byla wzajemna to tak sie spieprzylo ze i tak nie bylismy razem...tylko strasznie sie wtedy z tym pogodzic ze sie moglo z kims byc a nie jest bo tak sie zycie potoczylo beznadzieja!!!!!!

Gość dsgsergety
sprecyzujcie co to szukanie a co to czekanie? Czy szukaniem jest wychodzenie do knajpek, dyskotek, bywanie wśrod ludzi (z nadzieję że się kogoś pozna)? A czekanie to zaszycie się w domu? Bo jesli w ten sposob radzicie czekać, to ja radzę jednak szukac

po co wogóle czekać na coś czego nie ma ? siedziec w domu to nuda, chyba ze z dobrym towarzystwem, ale najpierw to towarzystwo trzeba gdzies poznac, wiec w tym celu trzeba sie udac w świat :P

Gość sdfgdfg4343
a bzdury z tym ze nie mozna szukac ja ostro i natrętnie szukałam partnera po rozstaniu z poprzednim :) jakiegokolwiek faceta spotkalam - od razu ocenialam czy pasowałby na męża, zaczepialam facetow w necie i nie interesowało mnie koleżeństwo, tylko związek. jednego sobie namierzylam, wręcz mu się narzucałam, użyłam wszystkich kobiecych sposobow.... i teraz mieszkamy juz razem :) podsumowując - szukalam wręcz na siłę. I teraz jestem b szczesliwa. niedlugo ślub :)

narzucać sie facetowi ? .... sama bym nie mogla, jak nie chce mnie to kit mu w ucho, ale jednak podziwiam Cie, skoro narzucanie coś Ci przyniosło :)

poza dom, gdziekolwiek. do baru, na dyske, czy nawet w głupi plener, gdzie ludzie są, a nie sie w domu zamykac, siedzac samemu w domu w realu raczej nikogo tak nie poznasz............

Gość sdfgdfg4343
narzucałam w takim sensie że sama go zagadywałam. Nie moge powiedziec że on miał cos przeciwko, nie opierał się. Ale po prostu nie wykazywał inicjatywy. Ja sobie go natomiast upatrzyłam :> no i tak.... po paru moich zabiegach, to on zaczął pierwszy wykazywać inicjatywę by miec ze mną kontakt. Potem - to on mnie pocałował, to on pierwszy powiedział Kocham. Ale w sumie - to ja go upolowałam.

Kiedys szukalam i go znalazlam i bylam w tamtym okresie bardzo szczesliwa ale niestety nic nie trwa wiecznie i niektorymi wydarzeniami trzeba sie pogadzic i zyc dalej.Po tym wszystkim co mnie juz w zyciu spotkalo nikogo nie szukam i jakas przestaje wierzyc w to ze jak juz calkowicie strace nadzieje on wlasnie sie pojawi:(