Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goldenn

Czekać na miłość czy jej szukac?

Polecane posty

Gość KTOŚŚATATA
A ja kocham jak popapraniec. Oby był moim mężem. No i z niechcianego związku, na który wszyscy nas namawiali, z niechęci do siebie wyszła ogromną miłość. Jestem przeszczęśliwa!

Gość KTOŚŚATATA
Jak człowiek szuka, to jest odpychający. Sama musi Ciebie znaleźć, ale do tego trzeba wychopdzić z domu ;)

Gość aaaaaaaaaaanka
miłości nie ma..... zgadzam się....

a jak się szuka miłości, jeżeli wyjścia do pubów odpadają?

hej niezapominajka :)..no niestety..miałam sie uczyc,ale jakos mi nie wychodzi :(

Blawatek ja rowniez mialam sie uczyc juz o tygodnia i jakims fartem zadali mi dzis kilka pytan bo mialabym egzamin w plecy. A z tym szukaniem to mialam na mysli wychodzenie z domu oczywiscie i to nie tylko w wekend ja sie nikomu nie nazucalam poprostu bylam we wlasciwym miejscu o wlasciwym czasie i on tez tam byl a pozniej to juz on do mnie podszedl i sie tak sie zaczela nasza znajomosc:)

Gość skonampielka
co ma wisiec nie utonie- jesli milosc jest przeznaczona to cie dopadanie w najmniej oczekiwanym momencie, a jesli nie jest- to chocbys szukala dzien i noc- czas tracic tylko; warto moze udac sie do wrozki/ astrologa, zeby cos rozjasnili i wtedy swoja energie mozesz wpuscic w inny kanal ( zamiast szukanie na oslep czegos, co nie dla ciebie)

Gość a jamnmnmnam
a jak sie czuje ze to jest to,ale sie ucieka:(????????????????

Gość skonampielka
a czemu uciekasz? przed czym? przed kim? musza byc konkretne powody, moze sobie nie uswiadamiasz ich

Gość nieodnaleziona
skoro miłosci nie trzeba szukac.no bo sama nas znajdzie to moze opiszcie jak was znalazła miłość.

Gość nieodnaleziona
no co,nikt nie ma jakiejs romantycznej historii do opowiedzenia?

Gość gość
Miłości się nie szuka, nie czeka tylko daje.

Gość zakochanabezszans
Ja nigdy na miłość nie czekałam, zawsze sama przychodzi - niestety w wielu przypadkach, tak jak teraz, jest to miłość nieszczęśliwa, chociaż odwzajemniona. Po prostu okoliczności życiowe z obu stron uniemożliwiają bycie razem - tak się niestety zdarza i jest bardzo przykro.

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.