Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co najpierw

Kosmetyczka czy fryzjerka-która pierwsza?

Polecane posty

Gość Co najpierw

W dniu ślubu powinno się najpierw iść do kosmetyczki czy do fryzjerki? proszę powiedzcie bo muszę podać już konkretne godziny i nie wiem gdzie powinnam udać się szybciej..

Gość ja tam nie wiem ale na logikę
najpierw do kosmetyczki ...

Gość podczas tego oklepywania i
mazania u kosmetyczki możesz zwichrować włosy...🖐️

Gość fryzjer i kosm

Gość ja tam nie wiem ale na logikę
no niby zależy, co chcesz robić u tej kosmetyczki

Gość Co najpierw
U kosmetyczki makijaż:) Wiadomo:podkład,puder,cienie itp.. Też tak myślę, że chyba najpierw będzie lepiej iść do kosmetyczki ale wolę się upewnić:)

Gość moim zdaniem najpierw fryzjer
bo jak kosmetyczka zrobi makijaz a potem fryzjer zacznie myc i ukladac wlosy, to moza zachlapac twarz albo zmyc podklad przy nasadzie wlosow, do tego od tych suszarek ja zawsze zaczynam sie pocic i blyszczec...

Gość Co najpierw
Jejku.. jestem już skołowana.. Na studniówkę najpierw szłam do fryzjerki a później sama się malowałam,ale musiałam uważać na fryzurkę.. To już sama nie wiem:(

Gość ja poszłąbym najpierw
do fryzjera bo mam tłustą cere i gdybym poszła najpierw do kosmetyczki a pozniej do fryzjera to po tym wszystkim cały makija zapewne spłynął by mi z twarzy zwlaszcza w lecie. musze sie malowac przed samym wyjsciem do kosciola!

Idz pierwsze do fryzjera, a potem do kosmetyczki (poradzila mi tak wlasnie bardzo dobra kosmetyczka) :D

Gość tak właściwie to do jakiego
a, jak tylko makijaż, to idź lepiej najpierw do fryzjera ... myślałam, że jakieś maseczki, itd., to wiadomo, że z misternie ułożoną fryzurą by było ciężko :D

Gość żoneczka32
najpierw fryzura, potem makijaż :)

ja miałm najpier fryzjera tzn. mył włosy i zakrecłą na wielkie wałki potem kosmeetyczka -- makijaż i znów fryzjer układanie fryury

Gość Zszywaczka
A w domu robisz najpierw makijaż a potem myjesz włosy? Według mnie najpierw fryzjer. Nie ma szans, by woda nie zepsuła makijażu przy granicy z włosami, przy uszach. Gorące powietrze suszarki tez robi swoje. Zdecydowanie fryzer w pierwszej kolejności!

a jak kosmetyczka zburzy włosy? makijaż zawsze sobie mozna poprawić na szybko a fryzure juz nie tak bardzo...jak ktoś będzie miał rozpuszczone to lepiej najpierw kosmetyczka bo potem cięzko bęzie malowac buzię z włosami dookoła, a jak ktoś będzie miał upięte to chyba lepiej najpierw fryzjer...ale z drugiej strony....jak sie najpierw spryska głowę i czoło tym lakierem a potem nakłada na to puder...hm...a odwrotnie jak by było to by zawsze te lakier troche i makijaz na dluzej utrzymal na buzi :P ogólnie - nie wiem :o

Gość Co najpierw
Ja będę miała rozpuszczone włosy, lekko zakręcone i delikatnie podpięte do tyłu,ale tak żeby trochę loczków spływało na twarz:) Dzięki za porady. Większość osób pisze żeby najpierw iść do fryzjera, to chyba tak zrobię:) Chociaż już zdezorientowana jestem:D

ja najpierw ide do fryzjerki, potem do kosmetyczki, dla mnie to normalne. u fryzjera nie chce sie stresowac, czy czasami fryzjerka nie zepsuje mi makijazu, a makijazystka nie bedzie cie trzasc za glowe i nie zepsuje ci fryzury.

no nie że trząśc ale jak np. będe miec jakoś nie wiem, zalakierowane przy czole jak będe miec kok to jak pomaluje mi wtedy czoło? a jak bęe miec rozpuszczone to może mi upaćkac włosy jakimś kremem albo jak bedzie mi chciał aodgiąc włosy z twarzy to też mi może zburzyc fryz ( to tlyko toeretycznie, ale sie zdarza :) )

ja nie bede miec wlosow na czole :) bede miec spiete do gory, takze nie ma szans by kosmetyczka mi zniszczyla :) dlatego ide najpierw do fryzjera. sekata kiedy masz slub?

Fryzjer, a potem kosmetyczka :). Tak robilam na bratawesele, jak bylam swiadkowa, i tak bede robic na swoje :). Uwazam, ze tak jest najlepiej :D

zdecydowanie najpierw fryzjer (mycie włosów, lakier itp), później kosmetyczka (w moim przypadku przyjechała do domu)

Gość zdecydowanie najpierw
fryzjer, potem kosmetyczka. przeciez makijaz zaczyna się od zmycia twarzy mleczkiem, wiec pozostałości lakieru zostaną zmyte. Makijaz nie wymaga az takiego szalenstwa zeby zepsuc fryzure.

Gość Moniś19
zdecydowanie fryzjer póxniej kosmetyczka, w sb miałąm studniówke poszłam do frzyjera i miałam kilo brokatu na czole poszłam później do kosemtyczki zrobiła mi porządny demakijaz, miałam rozpuszczone długie, wyprostowane włosy i ani troche nie zepsuła mi fryzury. Jesli pójdziesz najpierw do kosmetyczki licz sie z tym że fryzjerka jesli nawet bardzo bedzie się starała to i tak zmyje ci podkład z czoła!!! Fyzjer najpierw.

Gość gość
ja chodze do salonu www.rezydencja-urody.pl i musze przyznac, że naprawdę warto, w sumie długo się wzbraniałam przed pójsciem do kogokolwiek - miałam mega mieszanie uczucia, ale ostatecznie sie zdecydowałam i nie żaluje :)