Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andziaaaaa

pytanie do wszystkich osób z technikum budowlanego

Polecane posty

Gość Andziaaaaa

Proszę żeby osoby z technikum budowlanego napisali mi , ile punktów mieli kończąc gimnazjum że zostali przyjęci do technikum budowlanego. Proszę piszcie , będę wdzięczna za odpowiedź

Gość samodzielny murarz
kobieta na budowie = nieszczęście murowane :(

Gość Andziaaaaa
coś wam nie pasuje , czytać cioty nie umiecie , pytanie było inne , a co zazdrościcie że mam plany a wam sie w życiu nie udało??? haha żal wielki dla was

Gość a mi się wydawało
że to forum dla kobiet, a nie dla dzieci... I to jeszcze pozbawionych kultury

Gość Andziaaaaa
a mi się wydawało że jestem britney spears

Gość a dlaczego nie
technikum budowlane potem studia: budownictwo (konstrukcje lub organoizacja) a potyem firma i 3 mln obrotów rocznie. I co? NIE UDAŁO MI SIĘ??? Za moich czasów gimnazjum nie było. Trzeba było zdać egzaminy.

nie obroty tylko zyski się liczą :p jak ktoś ma głowę na karku to po studiach muszek owocówek rozkręci biznes :classic_cool:

Gość Andziaaaa
do ' a dla czego nie ' - i to bardzo popieram wiele osób się śmieje na samą myśl o budowlance a potem studiach w tym kierunku ale my wiemy na czym można zarobić ;)) I wielkie gratulacje ze ci sie udalo !!

Gość dopiero ci się moze
ewentualnie udać;P

Gość droga Andziu...
budowlanka to nie dla kobiet... Jak chcesz pracować w firmie budowlanej, pomysl o czyms z ekonomii, gospodarki przestrzxennej, ochrony srodowiska. No chyba, ze masz głowę i dryg do budownictwa sensu stricto :D

Gość czaaaarna
Studiuje budownictwo na polibudzie we Wro i wiem jedno -osoby po LO radza sobie Duzo Duzo lepiej niz po budowlance. Przedewszystkim ogromna roznica jest w poziomie nauczania matematyki - Ludzie po techn.budowlanym nie radza sobie z matma i czesrto z fizyka ;] Wiec moze lepiej zmienic jeszcze plany i isc do LO? Bez dobrej Matmy nie poradzisz sobie na studiach budownictwa (mowie tu o studiach dziennych na dobrej uczelnie-jak jest gdzies indziej nie wiem)

Gość zkj eyfiw.l
up