Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka17...

jestem jak krasnoludek

Polecane posty

Gość anulka17...

jestem niska mam aby 160 moje kumpele po 170 a ja jestem jak krasnal!!! rodzice sa wysocy! jak urosnac?

Gość a dziadkowie jacy
bo czasem tez dziedziczy sie po dziadkach. Byc moze Twoi rodzice sa heterozygotami. Albo jak Dennis Rodmann urosniesz dopiero w wieku 22 lat

Gość HAHAHAHA1111
PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Polska jest krajem
Polska jest krajem krasnoludków niestety. Na zachodzie i północy Europy kobiety mają ponad 180 wzrostu, a wzrost mężczyzn często przekracza 200. Mężczyźni nie tyją, nie mają brzuchów, mają szyje i włosy! Tymczasem większość polskich panów po 30-stce wygląda na skarłowaciałych, jak małe grube bobasy bez szyj i z wielkimi okrągłymi, ogolonymi na ‘zero’ głowami. Smutne to. Ja mam 160 i wszystkim znajomym sięgam do żeber, pach, lub w najlepszym przypadku do ramion. Marzę o tym, żeby mieć te 20 cm więcej.

Gość Polacy są
Polacy są wzrostu Azjatów. Taka jest prawda.

Gość sisiski
polska jest ktajem pieknie to ujelas facet wzrostu sobie nie wybierze ale na litosc boska niech nie gola sie nalyso szczegolnie takie mlode chlopaki sama nie jestem wysoka 165 ale facei mogliby barzdiej o siebie dbac

Gość No i te brzuchy
No i te paskudne tłuste brzuszyska. Dziewczynom się karzą odchudzać a dla siebie mają podwójne standardy jak widać i wiele wiele dystansu. Rączki jak parówki, nóżki jak serdelki i ciążowe brzuchy. A te głupie dziewczyny zapatrzone w te wielkie zwały tłuszczu i obcięte na szeregowego głowy. Fuj

Gość do pań
Jakby panie pojechały sobie np. do takiej Danii, Szwecji, Monako, Holandii, czy Luksemburga to raz na zawsze zredefiniowały by swoje spojrzenie na polskich mężczyzn.

Gość sfasf
niestety bylam w holandii i czuje sie oszukana przez los wysocy, szerocy w ramionach, klatach, podluzne twarze, wlosy, wlosy ,wlosy wiadomo na pewne rzeczy nie ma sie wplywu, ale nie moze byc tak ze 30 letni facet jest tak zaniedbany, naprawde kobieta musi byc mocno zakochana zeby z takim np. uprawiac seks moze polskie kobiety nie sa tak ladne jak angielki, holenderki (sorry takie mam zdnaie, bylam widzialam) ale nie wygladaja jak Ogry

Gość czvzv
ale wiecie co polak mowi to kobieta ma sie podobac nie facet albo kto nie ma brzucha ten nie rucha zenada

Gość dokładnie tak
żenada. a co ma innego mówić. takiemu holendrowi to sięga do żebra najwyżej. no włosy!!!!!!!! panowie - włosy!!!!!! to woła o pomste do nieba

Gość mieszkam w NL
I rzeczywiście co drugi facet to Adonis, wystarczy wyjść do głupiego supermarketu po pieczywo i takiego zagęszczenia ładnych panów na 10 m^2 długo by szukać w PL. A w DK jest jeszcze lepiej, tak pięknej rasy ludzkiej jeszcze nie widziałam - oni są perfekcyjni, zarówno mężczyźni jak i kobiety i bardzo dostojnie się starzeją.

Gość qwerty _ _ _
kiedy polskie dziewczyny sie wreszcie obudza...

Gość a kiedyyyy
polskie dziewczyny sie obudza, dojda do wniosku "polacy to same pasztety" i wyemigruja do kogos, kto nie ma takich wymagan jak polacy... ktorzy nie maja nic do zaoferowania. tluste oblesne niskie ! fuj ;/

Gość hehehe super komentarze
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość szwagierka
racja jak patrze na tych tlusciochow to sie tylko smaic chce na szczescie moj miso jest wysoki szczuplutki i swietnie do mnie pasuje tez jestem wysoka i szczupla ale tą szczuplosc musze bardzo dbac i pracowac nad nią nie ma nic za darmo! polacy to lenie potrafią innych krytykowac zza swych obwislych sadeł !