Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdae

zwykly skan pokazal bijace serce w 6,5 tyg ciazy od !!!!

Polecane posty

Gość magdae

chcialam aby napisac drobna uwage bo kilka dnie temu pytalam na forum czy oklo 6,5 tc mozna zobaczyc na zwyklym skanie bijace serduszko!!!kazdy pisal ze nie a okazalo to sie nieprawda!!!!widzialam serduszko jak bije, 100 uderzen na minute, i nie trzeba bylo wyterzac wzroku zeby to widziec!!!!!!bardzo sie ciesze z tego faktu bo bardzo obawialam sie czy jest ok, gdyz zaczely mnie duzo mniej bolec piersi i obawialam sie ze juz sie nic nie rozwija a tu taka niespodzianka!!!pozdrawiam wszystkie mamy i zycze zawsze milych niespodzianek od dzidziusiow!!!

Ja widzialam bijace serduszko w 7tyg.Z tego co pamietam to bylo ponad 120 uderzen na minute.Poplakalam sie wtedy,zreszta przy kazdym nastepnym usg tez ryczalam,taka juz jestem...:)))

Hehe,swietna jest.Przeczytalam ja chyba 3razy i poczytalabym jeszcze ale zostala w Polsce u moich rodzicow.Teraz walcze z Saga o Ludziach Lodu.

Bijące serduszko mojego 1 dziecka widziałam w 7 tc. Potem mi je zabrali, ale taka była konieczność. Karolcie widziałam jako mały zarodek, bez serduszka, bez szans na przezycie w 6 tc

Magda ja widziałam bijący puls (serduszka jako takiego jeszcze nie ma) w 5tc wtedy to lekarz uspokajał mnie i pokazywał, że mimo ogromnego krwiaka dziecko żyje.

Gość magdae
tak zgadza sie widzialam jak bije a nie serduszko ale na zwyklym skanie nie dopochwowym a kazdy pisal ze nie bedzie widac!!!!wiem ze to poczatek i woiele przede mna ale ten skan dal mi wiele nadzieji po moich zlych watpliwosciach!!wam zycze duzo zdrowia i spokoju bo dluga droga przed nami!!!!!

No i co ztego??zaraz pojawi sie tu\"krejzolka Mariolka\"ktora stwierdzi ze to zlepek komorek nic wiecej!Matko skad sie takie cos bierze bo kobieta tego czegos nie da sie za cholere nazwac!:(

Gość ja widziałam dokładnie
w 42 dniu cyklu (czyli dokładnie w ostatnim dniu 6-go tygodnia), a w 25 dniu po zapłodnieniu echo serca:)