Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Rimzo

Kto siedzi dzisiaj w domu zamiast sie bawic?

Polecane posty

Jarek :D Hehe pewnie teraz Cie pozw膮 do s膮du za molestowanie ich sier艣ciuszka :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Rimzo
"czy zostac w domu tzn by膰 przegranym " nie, dlatego napisalem "wpisuja sie tylko osoby, ktore nie maja sie gdzie/z kim bawic" chodzilo mi tylko o osoby, ktore nie tylko dzisiaj nie maja z kim, ale rowniez na codzien. Montmorlonit - 10 lat mniej? To ile masz teraz? 23? To chyba wlasnie w tym wieku wszyscy sie bawia, no oprocz mnie, bo jak mialem tyle lat, to tego nie lubilem, w zasadzie nigdy nie lubilem dyskotek ;)

Udost臋pnij ten post

Ja siedz臋 w domu, bo nie lubi臋 chodzi膰 na imprezy. Poza tym zbieram si艂y przed jutrzejszym wyjazdem.

Udost臋pnij ten post

Smierdz膮cy up艂aw - Hyhy wtajemiczona jestem w przeciwgrzybowe metody :D Ale sama nie mam - wiesz, profilaktyka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aramis fajna stopa
w Tobie ;) lubi臋 m臋偶czyzn kt贸rzy lubi膮 kocury ;)

Udost臋pnij ten post

Rimzo, blisko, mam 24 lata i owszem, nie lubi臋 "si臋 bawi膰" w tym wieku, mo偶e za kolejne 10 lat mi si臋 odmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kowalatko
eeeeeee czemu od razu "przegra艂y 偶ycie"?? To, 偶e si臋 jest samemu w wiecz贸r nie znaczy, 偶e to zmarnowany wiecz贸r, mo偶na dobrze zorganizowa膰 sobie czas samemu:) nie b膮d藕cie pesymistami:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kl臋paa
No ja np zorganizowa艂am sobie samotny wieczor idealnie. Wystarczy mi kafeteria, youtube+ moje palce :D + jedzenie (a jem w艂asnie pyszniutkie ciasteczka :D)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JU偶 nie cierpliwa
no to chwilowo tu i arsen lupin czy co艣 takiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kowalatko
hehe no, i o to chodzi:) i masz wiecz贸r dobrze zorganizowany:P a tymi ciasteczkami by艣 mog艂a si臋 podzieli膰:P hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kl臋paa
Hehe ciasteczka ju偶 s膮 w brzuchu :D BTW Zaliczylam juz 3 orgazmy a przede mna caly wiecz贸r , cala noc :D Nie ma to jak samotne wieczorki, kocham to !! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marietta_24
Ja te偶 siedz臋. Wkurzam si臋...!! 偶e nigdzie nie ide jak ta kupa z艂omu ani nauki ani niczego ehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kowalatko
hehe:) ja id臋 do sklepu towarzysze:P nied艂ugo b臋d臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kl臋paa
Cos nam temacisko podupada towarzysze :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marietta_24
obejrza艂abym jakis fajny film w mi艂ym towarzystwie P艂aqkac mi si臋 chce - zda艂am egzamin przed wczoraj na prawo i jazdy i nie mam zkim tego opi膰:(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rimzo
Ze mna bys nie opila, bo ja nie pije :P a teraz ogladam sobie film, co jakis czas tu zagladam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojwfojfwsjf
MARIETTA GRATULUJE :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kl臋paa
Remzo- jaki film ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rimzo
tytulu nie napisze, bo znajdzie sie ktos zyczliwy i jeszcze mi zdradzi zakonczenie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marietta_24
Dzi臋kuj臋, chyba jak zwykle p贸jde spa膰. Bo nic ciekawego nie ma do roboty. Chyba 偶e macie jakies propozycje aby miec znowu motywacje i ch臋膰 do czego kolwiek??

Udost臋pnij ten post

ja na nic nie narzekam - mam piwo, ciacha, spok贸j i wolne. Jedyne co mog艂oby si臋 zmieni膰 na lepsze to to, by kot polubi艂 piwo, mia艂bym si臋 z kim teraz napi膰 :classic_cool: odpalam film i delektuj臋 si臋 spokojem ;)

Udost臋pnij ten post

ja siedz臋 bo totalnie nie mam z kim nie siedzie膰 :D i generalnie mi to zwisa :D Jaro - po co ci kot, kt贸ry lubi piwo a go nie kupuje? :> dla mnie by艂by to dramat ... :D:D:D a jaaaaaki to film?

Udost臋pnij ten post

ja pracuj臋 i robi臋 zakupy, kiciu艣 pilnuje mieszkania ;) za to mu si臋 nale偶y. Co do filmu mam dylemat -\"3:10 do Yumy\" albo \"Jestem legend膮\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okODKJOWFJQ
A ja slucham wlasnie piosenke Fedde La Granda Let me think about me i cos na tany mnie zbiera ale nie mam z kim isc :O

Udost臋pnij ten post

Witajcie. Ja te偶 dzisiaj siedz臋 w domku, Pati nie chce si臋 nigdzie ty艂ka ruszy膰, inni znajomi s膮 pewnie teraz ze swoimi towarzyszami 偶yciowymi, a mi przysta艂o siedzie膰 samej w domu w ostatki... Mimo wszystko 偶ycz臋 wszystkim mi艂ego wieczoru :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kowalatko
jestem drodzy pielgrzymi :P:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rimzo
Ogladalem film Pojutrze ;) ide zaraz spac, nie ma co robic :(

Udost臋pnij ten post

Mnie te偶 co艣 nudnawo si臋 zaczyna robic :O nikt nie zaklada fajnych temat贸w :P

Udost臋pnij ten post