Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pgulaskaaaa

pigułka i ciąża?

Polecane posty

Gość pgulaskaaaa

czy zapomnienie jednej pigulki i wziecie ju po upluwie 12 godzin naprawde grozi wpadka? czy któras z was wpadła po zpomnieniu tylko 1 tabletki? ps. biore yasmin i wzielam 17 godzin po zapomnieniu w miedzyzasie uprawialm sex... dzieki za odpowiedz!

Gość pgulaskaaaa
????????????????

ja pierdole to po co zrecie te tabletki jak nie pamietacie , a potem glupie pytania, ulotki do tabletek nie dolaczyli :/ zenada

Gość pgulaskaaaa
no zdarzylo sie jejku w sumie to mi nie przeszkadza bo i tak mialam po zakonczemiu tabletek odstawic i mamy sie sarac o dziecko wiec wlasnie chce wiedziec czy moglam wpasc juz teraz :) bylabym uradowana :)hihi

Gość pgulaskaaaa
?

Gość bylabym uradowana hihi
:O dziecko poczekaj do okresu i zrob test!!!!!!!!!!! i to tyle w tym temacie!!! hihi

Gość pgulaskaaaa
ok ale jest moze ktos kto tak wpadl?

Gość a co ma do rzeczy
czy ktos tak wpadl, czy nie???????? jedna wpadnie przy pigulkach, przerywanym, a inna nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość _bi3dron3czka_
taki temat juz byl..ja go zalozylam..poszukaj okolo 18 stycznia

Gość zakręconaaaaaaaa
od 15 stycznia biorę Microgynon 21 i teraz od wtorku bede miala przerwe... na poczatku mialam jakies chwilowe plamienia ale ogólnie dobrze się czuję, żadnych wymiotów, bóli głowy... tylko dziś w nocy dostałam jakiegoś troszkę wiekszego plamienia.... i trwa ono jeszcze. wcześniej tak nie miałam...ma kolor taki jakby beżowy .... w środę zdecydowaliśmy się z chłopakiem i spróbowaliśmy raz bez gumki tzn włożył go na chwilkę i zaraz wyjął... nie doszlo do wytrysku..... czy to plamienie moze byc tym spowodowane? i zauważyłam że lekkiego plamienia dostawałam po pieszczotach najczęściej.... do gina ide dopiero po 2 opakowaniu.... Wiem że pwenie myślisz że jestem głupią małolatą ale jestem już z chłopakiem 2 lata, on jest starszy o rok... jest moim pierwszym chlopakiem a ja jego pierwsza dziewczyna... niedługo kończę 18 i dlatego postanowiłam brać tabsy a pozatym problem z trądzikiem :P Jak myślicie, czy wszystko jest ok? czekam na odpowiedz...

hmm to ma sie ni jak do tematu ktory autorka zalozyla ale odpowiem ci zakrecona. plamienia moga wystepowac w srodku cyklu, powinny ustapic, jesli jednak nie ustapia to powinnas sie zglosic do lekarza i poporsic o zmiane tabletek. zabezpieczona jestes caly czas, jesli regularnie bierzesz , bez spoznien i obnizeniu dzialania tabsow. wiec nie bojcie sie, i sporobujcie wspolzyc do konca. co do "dziwnych" wydzielin- bezowych, jak serek itp, moze to byc spowodowane chorobami jak np grzybica, albo prawdopodobnie tez hormonami z tabletek. przebadaj sie u lekarza jak tylko bedziesz mogla i jesli bedziesz miala jakies niepokojace objawy to zglos to, niech lekarz zadecyduje co dalej :)