Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliweneda

ZAPRASZAM CHĘTNIE POWRÓŻE

Polecane posty

Witam, jeżeli ktos jest ciekawy jak bardzo pasuej do swojego partnera prosze o wpisy, chetnie powróże

Gość ja pierwsza
Paulina - bliźnięta Staszek - lew

Gość hakgfdgggg
Anna Jan - 2 lata stażu. Zakochani. Czy bedzie z tego ślub? On starszy. On informatyk, ona polonistka.

Gość hakgfdgggg
Paulina, Staszek - Staś to miły chłopak o złotym sercu, popracuj nad sobą, a Wam się ułoży. Doceń jego starania. Ufaj mu i okazuj uczucia.

Gość jeśli jestes prawdziwa wrózką
pomyśl o mnie, skup swoje mysli i będziesz wszystko wiedziała Ja i On powiedz co będzie

Gość ja pierwsza
jesteśmy małżeństwem z kilkuletnim stażem, mamy dziecko, coś za bardzo z wróżeniem Ci nie wychodzi:(

Paulina i Staszek Jestes wesoła osoba i budząca powszechna sympatie jezeli kochasz to bardzp mocno i cała soba Staszek to dobry chlopak ale do konca nie wie czego oczekuje od zwiazku pasujecie do siebie na 89%

Gość oczom nie wierze
jeśli jestes prawdziwa wrózką >>> gdzies ty slyszala o takich wrozkach :D za duzo filmow fantasy widzialaś Z czego ona ma wrozyć ?! z pomaranczowego nicka :D?

Pasujecie do siebie na 43% ale jezeli zadbasz o Jana on odpaci Ci sie wszystkim co najlepsze i bedziesz bardzo szczesliwa w tym zwiazku.Jest troche nieufny

To ja też poproszę, Ilona i Ernest, czy coś z tego będzie?

Paulina i Damian wasz zwiazek jest chyba w poczatkowej fazie i jezeli chcesz sie zblizyc do Damiana okazuj mu iwecej czulosci i nie napieraj na niego.Pasujecie do siebie na 58%

Ilona i Ernaest. Zapowiada sie na prawdziwa miłośc ale to od niego zalezy czy cos glebszego z tego wyniknie Jezeli twoja fascynacja nie wygasnie zbyt wczesnie Ernest odpłaci się mocna miłościa i szacunkiem pasujecie do siebie na 56%

Dziękuję :) PS. Święta prawda.... Taka cholerna prawda że aż boli..... Ale będe twarda :p

Karolina i Marcin. Chyba bardzo zalezy Ci na tym związku i dobrze, ale postaraj sie nie osaczać Marcina gdyz nie nalezy on do mezczyzn lubiacych kobiety które zbyt wiele oczekują.Zdobedziesz go seksapilem,kobiecoscią i wrazliwoscia gdyz jest ukrytym romantykiem.pasujecie do siebie na 77%

Gość kjfhgiosdg
Patrycja i Sacha

Gość Krasnoludkowaaaa
Anna i Michał - czy będziemy razem ?

Przepraszam wszystkich , na wszystkie posty odpisze dzisiaj po 23 lub najpózniej jutro

ja tez ja tez :P Aga 5.12.1983 Krystian 25.05.1981 kiedy slub i jak nam sie ulozy

Gość Agnieszkaaba
Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 co z nami?