Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJKA2s

kaszel

Polecane posty

Gość MAJKA2s

co na kaszel u maluszka ktory ma katar i chyba on go powoduje?

moja córka dostaje syrop prospan i krople otrivin

a dlaczego nie pojdziesz do pediatry?

najlepszy jest czosnek(pokrojony w talarki) powiesić na nitce nad dzieckiem żeby wdychało efekt murowany.Pozdrawiam

Gość ozimka
Kłaść na brzuszku, dawać dużo pić wody, albo rozwodnionych bobofrutów, zakraplać nosek i oczyszczać go jak najczęściej

Gość MAJKA2s
bylam juz u pediatry nawet dwa razy ale narazie tylko eurespal i syr.prawoslazowy.wiec bardzo cenne sa dla mnie domowe sposoby.DZIEKI.

majka bylam 2 dni temu z kaszlem u pediatry i powiedzial mi ze musi uslyszec kaszel zeby wiedziec czym jest spowodowany a nie moze przepisac mi nic na wyrost bo moze zaszkodzic a nie pomoc ale jesli jest to kaszel i wydzielina to polecam inhalacje ktore pomoga przy katarze i do tego oczyszczanie noska i nasiwin ale ten w sprejubo kropelkistrasznie wysuszaja i powoduja krwawienia no i do teko do inhalacji masc majerankowa pod nosek-kosztuje niecale 1.50 i naprawde pomaga a co do syropu jesli tojest kaszel i odrywa sie to ambrosol albo mukosolwan i musisz sie liczyc z tym ze jesli dziecko ma duzo wydzieliny to ten syrop rozrzedzi i moze byc kaszel z wymiotami ze sluzem ale jesli kaszel suchy to ja nie wiem

Gość MAJKA2s
IGOREK ma niestety suchy i codziennie biegamy na osluchanie do pediatry A DWA miesiace temu lezal w szpitalu mial delikatne zmiany w plucach wiec jestem przeczulona i radze sie wszystkich

my lezalysmy tez w szpitalu tyle ze rok temu i rozumiem twoje przeczulenie, ale na katarek inhalacjei masc majerankowa pomaga a suchy kaszel no coz to chyba duzooooooooo picia!!!

Gość MAJKA2s
DZIEKI BARDZO I POZDRAWIAM.