Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek + nie dziewica

Układ możliwy, prawie nigdy z takiego czegoś nie ma trwałego związku

Polecane posty

Praktycznie nie ma małżeństw gdzie mąż spał tylko z żoną, a żona z innym, bądź innymi, a nawet jak są to są bardzo nieudane. Więc rada dla dziewczyn, które nie są dziewicami: nie bierzcie sobie prawiczków, chyba, że chcecie związków, które na 95% i tak się skończą. Taki układ jest niesprawiedliwy, nieuczciwy, nierówny, dlatego w praktyce bardzo rzadko się udaje

Układ niemożliwy, prawie nigdy z takiego czegoś nie ma trwałego związku

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D czy tylko mnie bawi sformułowanie "nie dziewica"?

a co jestes prawiczkiem, że tak Cie nurtuje ten temat?

jestem deską przegrałam życie o0n tu dba o to, aby dziewczyny, od razu tworzyły stałe stabilnie związki, a ty go tak nikczemnie oceniasz :classic_cool: zawsze wprowadza trochę radości :P

No właśnie chcę po prostu uświadomić, że to najgorszy układ z możliwych i nie da szczęścia ani miłości

Gość KsiężniczkaZzaSiedmiuGór
Możliwy, możliwy :)

Mój narzeczony był prawiczkiem, ja dziewicą nie byłam Ale przedtem miałam tylko 1 partnera . On wiedział o tym , ja też wiedziałam, że jest prawiczkiem Zresztą to się czuję ;P Jesteśmy ze sobą już 4 lata i jest nam cudownie , pod każdym względem Nie uważam , że jeśli prawiczkiem to od razu nieciekawy. Może to porządny facet, który nie stawia sobie za cel bzyknąc co imprezę panienkę i ma szacunek do kobiet. Mój narzeczony mówił mi potem, że z poprzednimi swoimi dziewczynami nie czuł tego "czegoś" i chyba ich nie kochał, związki się rozpadały, dlatego nie chciał iść do łózka... i powiedział mi piękne słowa, że jest szczęsliwy, że pierwszy raz zrobił to ze mną :)

Gość ahahahhaahhahahaha
"taki układ jest niesprawiedliwy , nerówny, nieuczciwy..." Koleżko, a układ gdzie facet nie jest prawiczkiem a kobieta dziewicą jest równy tak? Czyli wg Twojej teorii udane są tylko związki, w których partnerzy wcześniej nie uprawiali seksu lub oboje uprawiali? Ale pierdoły, co Ty ajakaś wyrocznia ludzkich losow jesteś ? Życie pisze przerózne scenariusze, każdy człwoeik i każdy związek jest inny, więc z łaski swej nie pieprz farmazonów. Albo wróżką zostań za 2,44 z VAT :)

Po prostu dla mnie takie związki nie mają najlepszej przyszłości, gdyż nie zabezpieczają męskiej dumy i ambicji oraz honoru. mało, który facet chce mieć kobietę mniej porządną od siebie-mniej cnotliwą od siebie

idź parę razy do burdelu to problem z dumą, ambicją i honorem będziesz miał z głowy.

Bredzisz głupoty :) Mój związek, który trwa już kupę czasu, jest dowodem na to, że jednak związek taki ma przyszłość :) Planujemy ślub:) Dodam, że mój narzeczony jest bardzo honorowy :P

Nie jestem prawiczkiem, ale jak słyszę o facetach, co poszli na taki układ to żal mi się ich robi, płakać mi się chce za nich, współczuję im, że można iść na takie poniżenie. Mój kumpel tak ma. Ożenił się ze swoją pierwszą partnerkę, ale dla niej pierwszym nie było, może nawet drugim też nie był :(

Jeśli już czekać na tą jedyną, to tylko na dziewicę

Gość historia twojego kumpla
mna wstrząsnęła 😭 idę po chusteczki higieniczne, chlip, chlip 😭